Κι όμως, μόλις έπεσαν! (Video)

Η Άιντραχτ (=Ομόνοια) Μπραουνσβάϊχ είναι από τις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ομάδες της Γερμανίας, κάποτε φόρεσε τη φανέλα της ο Πολ Μπράιτνερ, ενώ είναι η πρώτη ομάδα στην Γερμανία, που έβαλε στη φανέλα της διαφήμιση!

Στην Ελλάδα πολύς κόσμος την έμαθε το καλοκαίρι του 2007, όταν σ΄ ένα φιλικό παιχνίδι κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 7-0. Τότε έπαιζε στην Γ’ Εθνική. Φέτος η ομάδα της Κάτω Σαξωνίας έπαιξε στην Μπουντεσλίγκα, αλλά υποβιβάστηκε.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια, δεν πήρε ούτε έναν βαθμό, έκανε πέντε ήττες! Άν έκανε έστω και μία νίκη, θα έπαιζε μπαράζ παραμονής. Παρά το γεγονός ότι ήταν η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, οι οπαδοί της γέμιζαν πάντα το γήπεδο και την ακολουθούσαν παντού.

Στην τελευταία αγωνιστική έχασε εκτός έδρας από την αδιάφορη Χόφενχαϊμ και υποβιβάστηκε. Οι οπαδοί της, όμως, αποθέωσαν στο τέλος του αγώνα τους παίκτες και δεν τους άφηναν να φύγουν στα αποδυτήρια.

Εδώ μπορεί να τους είχαν πάρει στο κυνήγι, στη Γερμανία, δείτε τι έγινε. Μοιάζει απίστευτο, για μια ομάδα, που μόλις έπεσε!