“Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι”

Ο ΠΑΟΚ έχασε και τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από την Τούμπα, αλλά για τον Χουμπ Στέφενς το παρήγορο είναι πως η ομάδα του, δεν άξιζε να χάσει!

«Ο αντίπαλος πήρε τους τρεις βαθμούς με δύο τυχερά γκολ, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στην Τρίπολη, πάλεψε σ΄ όλο το παιχνίδι, αλλά νομίζω πως εμείς ήμασταν η ομάδα, που έπαιξε ποδόσφαιρο. Ήμασταν συνεχώς με τη μπάλα στα πόδια, ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα του ΠΑΟΚ. Ήμασταν καλύτεροι και νομίζω ότι αυτός ο ΠΑΟΚ δεν άξιζε να χάσει» είπε ο Ολλανδός προπονητής, γελώντας κατά διαστήματα.

Ο Στέφενς διαπίστωσε ότι «οι νέοι παίκτες που ήρθαν μπορούν να παίξουν καλά κι όλοι είδαν ότι μ΄ αυτούς μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο», αλλά το… έσωσε γρήγορα, συμπληρώνοντας πως «δεν λέω ότι δεν παίζαμε καλά πριν, γιατί και πριν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Όσο για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπενφίκα; «Πρέπει να προχωρήσουμε κι έχουμε ένα καινούριο, μεγάλο παιχνίδι μπροστά μας.  Θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Κάποιοι παίκτες, που έπαιξαν σήμερα, όπως ο Σπυρόπουλος, ο Χούσεν και ο Νάτχο, δεν μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη, αλλά αυτό το ξέραμε. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και έχουμε εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας, άλλωστε όλοι έχουν πάρει ευκαιρίες» ειπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που εμμέσως αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό των Κατσουράνη, Σαλπιγγίδη και Στόχ από την αποστολή της Τρίπολης.

«Έχουμε μεγάλο ρόστερ, και κάποιοι πρέπει να μένουν εκτός αποστολής», είπε.