Γκρίνια Μαρινάκη για τα άδεια καθίσματα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε μια ακόμη προεκλογική εμφάνισή του μίλησε στους κατόχους διαρκείας του Ολυμπιακού και εκεί εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τα άδεια καθίσματα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μάλιστα όπως υποστήριξε, από το σημείο που η ομάδα φάνηκε να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο, η απουσία του κόσμου ήταν αισθητή, κάτι που προξένησε απογοήτευση στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

«Δεν αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος όταν βλέπω στο στάδιο 14, 15, ή 16 χιλιάδες φιλάθλους και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να υπάρχει πρόβλημα με τα εισιτήρια. Ακόμη και στα παιχνίδια που αποκαλούμε ντέρμπι, βλέπουμε κάποιες φορές το γήπεδό μας να μη γεμίζει. Είναι κάτι που εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ανατρέψω μόνος μου.

Μπορούμε να φτιάξουμε μία ομάδα δυνατή να κερδίζει τίτλους και να είναι ανταγωνιστική στην Ευρώπη, δεδομένων και των αντιπάλων που αντιμετωπίζουμε. Κατανοώ επίσης, ότι ορισμένες νίκες θεωρούνται δεδομένες από τους φιλάθλους, ή ακόμη και από κάποιους ποδοσφαιριστές μας. Με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα αυτό, αλλά είναι δύσκολο να δώσεις λύση. Ίσως από τη στιγμή που οι αντίπαλοί μας δεν μπορούν να ανέβουν επίπεδο, να κατεβάσουμε εμείς το δικό μας. και τότε, αν η διαφορά είναι 3, 2 ή 1 βαθμός, να δούμε πως θα γεμίζει το γήπεδο».