“Δεν σταματάει η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, ούτε λεπτό”

Στο Metropolis 95.5, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ότι έχει συμβεί στο Κυριακάτικο ντέρμπι αλλά και για την σημερινή αναμέτρηση του Δικεφάλου για το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ένα σχόλιο για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο:

«Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας που δεν πρέπει να περνάμε αψήφιστα. Ειδικά με τα γεγονότα που έχουν συμβεί το παιχνίδι αυτό γίνεται ακόμα πιο σοβαρό. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει αποτέλεσμα για να τον στείλει σε μια ήρεμη ρεβάνς και μετέπειτα στον τελικό».

Ένα σχόλιο για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι 

«Ο Ολυμπιακός ανέβηκε στην Θεσσαλονίκη ώστε να μην γίνει εξ αρχής το παιχνίδι. Και να μην συνέβαινε το συμβάν στον προπονητή τους θα έβρισκαν κάτι άλλο να κάνουν για να διακοπεί το παιχνίδι. Πλέον το σημαντικότερο είναι το τελικό αποτέλεσμα στις νομικές διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει».

Για τη διαφορά στο ποδόσφαιρο του τότε με του τώρα:

«Από τέτοιες ενέργειες δεν κερδίζει κανείς. Δεν μπορεί για κάποιον τραυματισμό που δεν πιστοποιείται από τα επίσημα όργανα του αγώνα διαιτητή, παρατηρητή, τον γιατρό του αγώνα να αποφασίζει κάποια ομάδα. Δεν έχει σημασία αν λέγεται Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ. Είναι τεράστια βόμβα για εμένα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο να λέει μια ομάδα φεύγω και να μην τιμωρείται. Πλέον από εδώ και πέρα για να μην πω όλα τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος των αγώνων στο πρωτάθλημα δεν θα αρχίζει καθόλου. Δεν μπορεί πριν καν δει ο διαιτητής τον τραυματία να λέει ο κύριος Θεοδωρίδης παίρνω την ομάδα και φεύγω και να μην τιμωρείται. Ειλικρινά δεν δέχομαι να μην γίνεται ένα τέτοιο παιχνίδι επειδή κάποιος παράγοντας αποφασίζει ότι δεν παίζει και φεύγει. Αν νομιμοποιηθεί αυτό τελειώσαμε».

Ένα σχόλιο για την πρόταση της ΑΕΚ περί διακοπής :

«Σαφέστατα πιστεύω πως υπάρχει ιδιοτέλεια. Για δύο λόγους. Πρώτον επειδή δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και το δεύτερο έχει να κάνει με τον ρυθμό της λήψης των αποφάσεων που είναι αρκετά χρονοβόρος . Εάν περιμένουμε να ολοκληρωθούνε όλες αυτές οι διαδικασίες είναι φως φανάρι πως θα μας πάνε πολύ πίσω. Για εμένα είναι τρελό το να αργήσουν τόσο πού μέχρι το τέλος της χρονιάς οι αποφάσεις ώστε να καθορίσουν τον πρωταθλητή. Θεωρώ πως θα κριθούν σχετικά νωρίς ώστε να δηλωθούν κανονικά οι ομάδες για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιστεύω πως η ΑΕΚ έχει άλλους λόγους για να ζητήσει κάτι τέτοιο».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ότι και να γίνει όπως και αν τελειώσει ο φετινός ΠΑΟΚ θα πρέπει να μην πτοηθεί η ομάδα και να συνεχίσει να προσπαθεί να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από την φετινή χρονιά. Να συνεχιστεί παράλληλα η στελέχωση της ομάδας να δυναμώσει ακόμα παραπάνω. Υπάρχουν όλα τα φόντα να συνεχίσει να μεγαλώνει όλο και περισσότερο. Δεν πρέπει να σταματήσει η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ ούτε τώρα ούτε στα επόμενα χρόνια για κανένα λόγο».