Εκτός οι Λούκας και Βούκιτς για Τρίπολη

Ένα σωρό προβλήματα και απουσίες υπάρχουν για το Γιώργο Γεωργιάδη ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης… Αυτό αποτυπώνεται με τον πιο αδιάψευστο τρόπο στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, όπου συμμετέχουν μετά από καιρό οι Γεωργιάδης και Κατσικάς, αλλά και ο Πόζογλου.

Ο καταπονημένος Βούκιτς δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τους πόνους που είχε, παρότι συμμετείχε στο χαλαρό πρόγραμμα και, μοιραία, έμεινε εκτός αποστολής. Αυτός που αισθάνθηκε… ξαφνικά ενοχλήσεις είναι ο Λούκας, ο οποίος δε συμμετέχει στην αποστολή λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς.

Από ‘κει και μετά, είναι γνωστές και δεδομένες οι απουσίες των Βίτορ, Μαντούρο και Χούσεν, όπως και των τιμωρημένων Τζαβέλλα και Ινσαουράλδε. Αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ο τρόπος που θα διαλέξει να καλύψει, κυρίως, το μεγάλο κενό που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας ο ΓΧ.

Η προπόνηση, όπως είναι φυσιολογικό, ήταν χαμηλής επιβάρυνσης λόγω των συνεχόμενων αγώνων και περιείχε λίγες ασκήσεις χαμηλής έντασης και δεν είχε μεγάλη διάρκεια.

Η αποστολή, που θα μεταβεί αεροπορικώς για Καλαμάτα και από ‘κει οδικώς για Τρίπολη, αποτελείται από τους εξής: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Λίνο, Σπυρόπουλο, Κατσικά, Κατσουράνη, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Γεωργιάδη, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδη, Αθανασιάδη, Κουλούρη.