Εκτός πάγκου (και πάλι) ο Όγιος!

Από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Γκιγιέρμο Όγιος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα που επί της ουσίας τον αναγκάζει να παρακολουθεί ορισμένα παιχνίδια του Ηρακλή από την φυσούνα.

Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εδώ και αρκετούς μήνες και μέχρι σήμερα δεν έχει διευθετηθεί, αφορά την άδεια του του Αργεντινού τεχνικού, γεγονός που επί της ουσίας τον αναγκάζει να περιμένει κάθε φορά την απόφαση του εκάστοτε διαιτητή για να διαπιστώσει εάν μπορεί να δώσει απ’ ευθείας εντολές στους ποδοσφαιριστές του.

Κάτι παρόμοιο έγινε σήμερα (16/2) και στην Δράμα, καθώς ο διαιτητής Κοεμτζίδης από την Πιερία τον έστειλε τελικά να δει το παιχνίδι από την φυσούνα, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που διέκοψε την ροή του αγώνα για να του δώσει οδηγίες σχετικά με τα όρια στα οποία θα έπρεπε να βρίσκεται.

Το πρόβλημα  όπως είναι φυσικό πάντως, δημιουργεί και μια επιπρόσθετη δυσκολία στον τομέα της επικοινωνίας με τους συνεργάτες του, καθώς ο έμπειρος προπονητής αναγκάζεται πολλές φορές να μεταφέρει τις οδηγίες  δια του κινητού του τηλεφώνου, πότε στον διερμηνέα του Αντώνη Σαριόγλου και πότε στον βοηθό του Ράφα Πέρεθ, ο οποίος εκτελεί χρέη προπονητή όταν ο Όγιος δεν μπορεί να καθίσει στον πάγκο.