Κάκος: Ο ΠΑΟΚτσής γιος και ο Ινσαουράλδε

Ο Τάσος Κάκος, όπως είναι γνωστό, αποφάσισε να σταματήσει την διαιτησία και πλέον είναι… ελεύθερος να κάνει και δηλώσεις. Έτσι παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε τι έγινε στην περιβόητη πλέον φάση με την μπουνιά του Ινσαουράλδε στον Εντινγκά, τι ομάδα είναι ο γιος του, ποια θα είναι τα επόμενα επαγγελματικά βήματά του, ποιο ήταν το πιο δύσκολο παιχνίδια που σφύριξε κ.α.

Για την φάση με τον Ινσαουράλδε είπε: «Εσείς τι είδατε; Μπορούσα να το δω και μην τιμωρήσω τον ποδοσφαιριστή;. Η πληροφορία που μου έδωσαν ήταν ότι κάτι έγινε γι’ αυτό και του έδωσα κίτρινη κάρτα».

Για το τι θα κάνει από δω και πέρα τόνισε: «Αγωνιστικά η διαιτησία για μένα τελείωσε. Θα δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα. Υπάρχει και το εξωαγωνιστικό. Ίσως γίνω παρατηρητής. Παρακολουθώ κάποια σεμινάρια παρατηρητών, αλλά και προπονητικής. Άλλωστε ο πρώτος στόχος μου, μετά από ποδοσφαιριστής (σ.σ. έπαιξε μέχρι Γ’ Εθνική) ήταν να γίνω προπονητής», ενώ σε ερώτηση για το αν σκέφτεται άμεσα να απασχοληθεί επαγγελματικά με την προπονητική είπε: «Που ξέρεις μπορεί ήδη να μου έχει γίνει πρόταση», ενώ τόνισε ανοικτός σε προτάσεις από ομάδες για να αναλάβει πόστο.
Συνεχίζοντας ο Τάσος Κάκος αποκάλυψε τι ομάδα υποστηρίζει ο γιος του, αλλά και σε ποιο γήπεδο άρεσε στον ίδιο να παίζει: «Ο γιος μου είναι ΠΑΟΚτσής. Δεν είναι κρυφό. Κι εμένα πάντα μου άρεσε να παίζω στην Τούμπα».

Το πιο δύσκολο ματς που σφύριξε…: «Ήταν ένα παιχνίδι νέων ανάμεσα στην Μάλτα και την Σλοβενία», για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με μανεκέν είπε: «Δεν ήταν φωτογράφηση. Ήταν απλά μία φωτογραφία», ενώ κάνοντας ένα γενικό σχόλιο για το πρωτάθλημα ανέφερε: «Όταν λείπουν οι μεγάλες ομάδες πέφτει και η ποιότητα. Η ΑΕΚ, ο Ηρακλής, ο Άρης σε αυτή την κατάσταση…».

* Η συνέντευξη δόθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Arena 89.4 FM.