«Στην χειρότερη να ξαναγίνει το παιχνίδι»

Λίγο πριν την λήξη της διαδικασίας οι νομικοί του ΠΑΟΚ τοποθετήθηκαν εκ νέου, με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη να τονίζει πως αποδείχθηκαν όλοι οι ισχυρισμοί τους. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Αποδείχτηκαν από την ακροαματική διαδικασία όλοι οι ισχυρισμοί μας. Δεδομένο ότι δεν αποτέλεσε αξιωματούχο ο κ. Γκαρσία. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Δεν υπάρχει σωστή μη έναρξη και ζητούμε στη χειρότερη των περιπτώσεων να διεξαχθεί ο αγώνας και απαλλαγή από τις κατηγορίες».

Ο έτερος νομικός το Δικεφάλου, Λάμπρος Μπίρδας, ανέφερε: 

«Για 15 λεπτά δεν επέτρεπαν στον γιατρό του αγώνα να τον εξετάσει. Αν ήταν τραυματίας θα εξεταζόταν αμέσως. Τι κάνανε 15 λεπτά;

Δεν γίνεται να τραυματιστείς εσωτερικά αν δεν έχει κάποιο τραύμα εξωτερικά.»

Ο, επίσης, δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Παπαδόπουλος ανέφερε: 

« Ο πραγματικός σκοπός του Ολυμπιακού ήταν να μην διεξαχθεί ο αγώνας. Ο Ολυμπιακός φοβήθηκε ότι ο ηθικός και επικοινωνιακός διασυρμός του, θα καταστεί και αγωνιστικός!!

Βλέπουμε τον Ολυμπιακό να είναι αυστηρός και τυπικά για τις διατάξεις που αφορούν τον δήθεν τραυματισμό του φερόμενου προπονητή τους. Μένει στο γράμμα του κανονισμού, που μιλάει μόνο για τραυματισμό, ώστε να καταφέρει την τιμωρία του ΠΑΟΚ. Δεν είναι αυστηρός για τις δικές του παραβάσεις, για την καταχώρηση των αξιωματούχων του στη λίστα. Δεν ζητάμε ποινή από τον Ολυμπιακό για αυτή την παράβαση. Καμία ποινή, ούτε επίπληξη. Ζητάμε να διαπιστωθεί η αντικανονικότητα».