“Να αποδείξουμε ξανά πως είμαστε ομάδα”

O μεγάλος πρωταγωνιστής των play off, με πιο πρόσφατο το… ρεσιτάλ που έδωσε στο Περιστέρι με δύο ασίστ, Άλβες Λίνο, μίλησε για την αυριανή (13/5, 17:00)  αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως θα είναι δύσκολη, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες ξέρουν πως μπορούν να κερδίσουν μέσα στην αρκαδική πόλη.

Συγκεκριμένα, τόνισε στη Nova:

«Αναμφίβολα θα είναι ένας – ακόμη – δύσκολος αγώνας αλλά έχω την εντύπωση πως περισσότερο θα πρέπει να σκεφτόμαστε τους εαυτούς μας κι όχι τον αντίπαλο. Ξέρουμε τα ‘δυνατά’ μας σημεία και – με κάθε σεβασμό στον αντίπαλο – ξέρουμε πως μπορούμε να πάμε εκεί και να νικήσουμε, αλλά όπως και με τον Ατρόμητο έτσι και στην Τρίπολη μας περιμένει μια δύσκολη αναμέτρηση».

– Δύσκολη έδρα όπως και του Ατρόμητου για τον ΠΑΟΚ. Πού μπορεί να κριθεί ένας τέτοιος αγώνας;
«Νομίζω πως θα πρέπει ν’ αποδείξουμε, γι’ ακόμη μια φορά, πως είμαστε ομάδα, είμαστε ‘μαζί’. Ειδικά αν αναλογιστεί κάποιος πως την Κυριακή ‘χάσαμε’ δυο ποδοσφαιριστές, τον Βίτορ και τον Τζαβέλλα. Πρέπει να πάμε να παίξουμε με τον Αστέρα έχοντας στο μυαλό μας μόνο τη νίκη. Πρέπει να έχουμε κατά νου μόνο θετικό αποτέλεσμα. Θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά αν αποδείξουμε πως είμαστε μια πραγματική ομάδα μπορούμε να τα καταφέρουμε ξανά».