Το πρόγραμμα του συλλαλητηρίου

Με δελτίο Τύπου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε τις ενέργειες που θα γίνουν από την Πέμπτη (15/5) έως την κορύφωση με το συλλαλητήριο του Σαββάτου στην Καμάρα. Την Παρασκευή θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από την ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη, την ΚΑΕ, αλλά και φίλους της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ με το πρόγραμμα του 3ημέρου αναφέρει:

«Την Πέμπτη (15.05) ξεκινά η προεργασία για το μεγάλο συλλαλητήριο του κόσμου του ΠΑΟΚ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17.05) στην Καμάρα. Η πρώτη συνάντηση θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα. Εκεί την Πέμπτη (15.05) στις 18:00 ο πρόεδρος Ζήσης Βρύζας, τα μέλη του Δ.Σ., εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ και των συνδέσμων έχουν προσκαλέσει σε συζήτηση τους βουλευτές Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή (16.05) στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου με τη συμμετοχή, του ερασιτέχνη, της ΚΑΕ και των φίλων του Δικεφάλου.

Το ραντεβού του κόσμου είναι το απόγευμα του Σαββάτου στις 16:30 στην Καμάρα. Στις 17:00 θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις και θα τοποθετηθούν εκπρόσωποι του ΑΣ ΠΑΟΚ, των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του συλλόγου, της ΚΑΕ, των συνδέσμων, ενώ οι ομιλίες θα κλείσουν με τον χαιρετισμό του κ. Ιβάν Σαββίδη.

Μετά το τέλος των ομιλιών η πορεία στην οποία θα προπορεύονται τα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη θα κατευθυνθεί προς το γήπεδο της Τούμπας.

Ο ΠΑΟΚ συσπειρωμένος και δυνατός μαζί με τη δύναμή του, τον κόσμο του θα στείλει ένα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση».