Τα -φθηνά- εισιτήρια για Παναθηναϊκό

Σε περίπου τρεις ώρες θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά των play off της Α’1 Μπάσκετ και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ξεκίνησε (μέσω ίντερνετ από σήμερα, από αύριο μέσω εκδοτηρίων) η διάθεση των εισιτηρίων για τον τρίτο αγώνα που θα γίνει στο “Παλατάκι” την ερχόμενη Δευτέρα (19/5) στις 20:00.

Η πολιτική της “ασπρόμαυρης” ΚΑΕ συνεχίζει να είναι λαϊκή, καθώς όπως ανακοίνωσε, η τιμή των εισιτηρίων για όλα τα διαζώματα είναι 10 ευρώ, την ώρα που για ορισμένους κατόχους διαρκείας είναι μόλις 5 -και για κάποιους άλλους με πιο ακριβά διαρκείας, δωρεάν-, παρότι είχε ανακοινώσει στην αρχή της σεζόν πως δε θα ισχύουν τα διαρκείας στη 2η και 3η φάση των play off!

Πιο συγκεκριμένα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον 3ο αγώνα της ημιτελικής φάσης των Playoffs της Basket League ΟΠΑΠ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 και ώρα 20:00. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από σήμερα On-line στη διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html ενώ από το πρωί της Τετάρτης (14/5) θα ξεκινήσει και η διάθεση των εισιτηρίων από τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.

Παρά το γεγονός ότι όπως έχει ανακοινωθεί από τις 23 Αυγούστου 2013 τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για την 2η και την 3η φάση των Playoffs, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα παρέχει ειδικά προνόμια μειωμένων τιμών στους πιστούς φιλάθλους της ομάδας και πιο συγκεκριμένα…

–Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών WHITE και VIP BLACK, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια των 5€. Είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας διαρκείας, ενώ για τα εισιτήρια των 5€ που είναι αποκλειστικά και μόνο για τους κατόχους των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας, δεν θα είναι δυνατή η αγορά τους μέσω Internet, αλλά μόνο από PAOK Sports Arena και τα εκδοτήρια του γηπέδου.

–Οι κάτοχοι των ακριβών εισιτηρίων διαρκείας των κατηγοριών VIP SILVERVIP GOLD και VIP LOUNGE,μπορούν να κάνουν χρήση της κάρτας διαρκείας τους για να εισέλθουν στο γήπεδο και στους αγώνες της 2ηςκαι 3ης φάσης των Playoffs.

Για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2013-2014, οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 19/5/2014 στο PAOK Sports Arena είναι…

ΤΙΜΗ 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€

Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€

VIP 6,7,8,9

25€

VIP 1,2,5

50€

VIP 3,4

100€

VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός θα διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του [email protected] ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου, ενώ κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα να προμηθευτεί μέχρι δύο (2) εισιτήρια. Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και ο κάθε φίλαθλος θα πρέπει να καθίσει στην θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό του (είτε πρόκειται για απλό, είτε για εισιτήριο διαρκείας).

Ο κάτοχος κάθε εισιτηρίου θα πρέπει να γνωρίζει ότι στο PAOK Sports Arena, λειτουργούν κάμερες ασφαλείας, εντός και εκτός γηπέδου για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Οι κάμερες ασφαλείας λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως και καταγράφουν τους χώρους του γηπέδου κατά τη διάρκεια της προσέλευσης, εισόδου, παραμονής και αποχώρησης των κατόχων από το γήπεδο.