ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Οργή και αγανάκτηση για την τιμωρία»

Ανακοίνωση με την οποία συντάσσεται στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, του Ιβάν Σαββίδη και του κόσμου του Δικεφάλου εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, μετά την πρωτόδικη απόφαση- σκάνδαλο. 

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ έχει βιώσει την αδικία στο πετσί του αμέτρητες φορές. Από τις κλοπές της δεκαετίας του ’70 που στέρησαν τόσους τίτλους από την εκπληκτική ομάδα ποδοσφαίρου, μέχρι τα όσα και η ομάδα μπάσκετ βίωσε στη δεκαετία του ’90 με αποκορύφωμα τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος το 1994, αλλά και όλα όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και κορυφώνονται αυτές τις μέρες.

Είχαμε την εντύπωση ότι έχει επέλθει μία σημαντική αλλαγή στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα.

Για αυτό και αντιμετωπίζουμε με απογοήτευση, οργή και αγανάκτηση την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, το οποίο όχι μόνο επιβράβευσε συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον χώρο του αθλητισμού και ανήκουν σε άλλους χώρους του θεάματος, αλλά τιμώρησε την πιο κόσμια ατμόσφαιρα που υπήρξε ποτέ σε αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο γήπεδο της Τούμπας.

Τελικά, το σύστημα που διαφεντεύει όλα αυτά τα χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον ελληνικό αθλητισμό δεν ξεριζώθηκε ακόμη. Υπάρχει και προσπαθεί να καταστρέψει οτιδήποτε κινείται προς μία διαφορετική και περισσότερο υγιή κατεύθυνση.

Μας αηδιάζει κυριολεκτικά η ιδέα και μόνο να κριθεί ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και μάλιστα με τόσο επαίσχυντο τρόπο. Για αυτό και ελπίζουμε ότι το λάθος και η κατάφωρη αδικία που συντελέστηκε σήμερα θα διορθωθεί σε δεύτερο βαθμό.

Συντασσόμαστε στο πλευρό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του κ.Ιβάν Σαββίδη στον αγώνα τους για ολοκληρωτική κάθαρση, συνυπογράφουμε κι εμείς την θέση του θεματοφύλακα του συλλόγου μας, του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και ενώνουμε τη φωνή μας με όλο τον κόσμο της ομάδας μας που σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, νιώθει την οργή να ξεχειλίζει.

Όσο μας πληγώνουν τόσο μας πωρώνουν… »