Εισιτήριο με…επίδειξη ταυτότητας

Μπορεί η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού με προσωπικό έγγραφο του Γιάννη Ανδριανού μεσοβδόμαδα, να απαγόρεψε την μετακίνηση των φιλάθλων του Ηρακλή στη Δράμα, εν’ τούτοις αυτοί βρήκαν τρόπο να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα και να στηρίξουν την προσπάθειά της.

Από την μετακίνηση αυτή ωστόσο των μεμονωμένων φίλων του Ηρακλή, δεν έλειψαν και οι εντάσεις έξω από το γήπεδο, καθώς οι άνθρωποι που βρισκόταν στα εκδοτήρια του γηπέδου της Δράμας, ζητούσαν…ταυτότητα προκειμένου να διαθέσουν ένα εισιτήριο. Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος, είχε βγάλει την ταυτότητά του στην Θεσσαλονίκη, τότε δεν έπαιρνε εισιτήριο.

Το ζήτημα αυτό, προκάλεσε εν’ τέλει ένταση μεταξύ οπαδών και αστυνομίας, με τους πρώτους να απειλούν να αποχωρήσουν από το γήπεδο με προορισμό το κέντρο της πόλης ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από τις καφετέριες, κάτι βέβαια που θα δημιουργούσε επιπρόσθετο “πονοκέφαλο” στην αστυνομία.

Τελικά έπειτα από διαβουλεύσεις που δεν διήρκησαν για αρκετή ώρα και δεν “ξέφυγαν” του επιτρεπτού ορίου, οι αστυνομικές αρχές άναψαν το “πράσινο φως”, ώστε να ανοίξει η θύρα των φιλοξενουμένων και οι φίλοι του Ηρακλή, να παρακολουθήσουν κανονικά την αναμέτρηση.

Αρκετοί από αυτούς πάντως στάθηκαν ιδιαίτερα άτυχοι, καθώς έχασαν τα πρώτα 20 λεπτά της αναμέτρησης και κατ’ επέκταση το πρώτο γκολ του Ζάχορα, το οποίο σημειώθηκε στο 5′.