“Κάθε πόντος είναι σημαντικός”

Ο Τζάλμα Κάμπος λίγες ώρες πριν από το ντέρμπι κορυφής με την ΑΕΚ μίλησε στη Nova για το παιχνίδι που πιθανό να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο του πρωταθλήματος ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στο περασμένο ματς με την Τρίπολη.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι στην Τρίπολη:

«Θεωρώ πως ήταν ένα τυπικό παιχνίδι. Όλοι είδαν πως κάναμε κάποια λάθη στον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να δημιουργηθούν ευκαιρίες για τον Αστέρα, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε. Αυτό δεν είναι σύνηθες για την ομάδα μας και το καταλαβαίνουμε. Πλέον εστιάζουμε στο επόμενο παιχνίδι, από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για το προηγούμενο» .

Για την ψυχολογική φθορά που προκάλεσε η ήττα στην ομάδα: 

«Δεν επηρεάστηκε η ψυχολογία μας. Φυσικά δεν μας αρέσει να χάνουμε, καθώς σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Είναι όμως και η ήττα μέρος του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά παίζουμε για τη νίκη κάθε εβδομάδα» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ:

«Είναι το επόμενο παιχνίδι, που πάντα είναι το σημαντικότερο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Ο αντίπαλος είναι σε καλή θέση και κάθε πόντος είναι σημαντικός» .

Για τους φίλους του Δικεφάλου και τις κινητοποιήσεις τους:

«Έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται, καθώς δεν είναι ευχαριστημένοι με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Νομίζω πως αυτό δεν αρέσει σε κανέναν που αγαπά το άθλημα. Έχουν την άποψή τους και το δικαίωμα να εκφράσουν την αντίθεσή τους» .