Όγιος: “Μια αγκαλιά για την Μαριλένα…”

Στη μικρή Μαριλένα που δίνει μάχη για την υγεία της, αφιέρωσε τη σημερινή (16/2) νίκη του Ηρακλή στη Δράμα, ο Γκιγιέρμο Όγιος. Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι “κυανόλευκοι”, ώστε οι γονείς του μικρού κοριτσιού, να συγκεντρώσουν το ποσό που απαιτείται προκειμένου να μεταβεί στο εξωτερικό για μια κρίσιμη εγχείρηση.

“Πριν αναφερθώ σε οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στη μικρή Μαριλένα, που περνάει δύσκολες ώρες. Στέλνω την εμψύχωσή μου στην οικογένειά της και εύχομαι ο Θεός και η Παναγία να την συνοδεύουν. Θα είμαστε και εμείς κοντά τους. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μαζευτεί το ποσό που απαιτείται. Τους στέλων μια μεγάλη αγκαλιά και τους εύχομαι καλή δύναμη” τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και εν’ συνεχεία για το παιχνίδι πρόσθεσε: “Η ομάδα μου πέτυχε μια σημαντική νίκη, μπροστά σε έναν αντίπαλο που δούλεψε σκληρά και πάλεψε για το καλύτερο.
Ανά διαστήματα παίξαμε καλά, είχαμε καλή ανάπτυξη και καλά τελειώματα στις φάσεις που βγάλαμε. Μας βοήθησαν ιδιαίτερα και οι φίλοι της ομάδας που μας στηρίζουν όπου και αν αγωνιζόμαστε”.

Σ’ ότι αφορά το γεγονός ότι για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κάθισε στον πάγκο, ο Αργεντινός προπονητής προτίμησε να σιωπήσει αν και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για όλα όσα συνέβησαν. “Έμαθα από ένα πολύ μεγάλο φίλο μου ότι η σιωπή είναι καλύτερη από τα λόγια. Γι’ αυτό και δεν μπορώ να μιλήσω για τον διαιτητή. Φανταστείτε πως αν με ρωτήσετε πως μπήκε το δεύτερο γκολ δεν γνωρίζω να σας πω”.

Σε ερώτηση για όλα όσα συμβαίνουν στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας είπε πως…”εγώ πιστεύω στον Θεό και τη Παναγία. Δεν είμαστε μόνοι στο ανθρώπινο κομμάτι. Έχουμε ομάδα με άνδρες, με καρδιά και πάθος. Έχουμε κόσμο που ζει όπως και εμείς και νιώθουμε το ίδιο. Είμαστε ένα με αυτούς και τούτο σημαίνει ότι δεν είμαστε μόνοι μας”, ενώ για την επανάκτηση της δεύτερης θέσης υπογράμμισε: “Ερχόμασταν από μια μεγάλη λύπη και ήρθαμε σε μια μεγάλη χαρά”.