“Υποχρέωση του Κομίνη να παραστεί”

Ο καθηγητής διαιτησίας Νίκος Λαγογιάννης μίλησε στο Metropoli και σχολίασε τη στάση που κρατά ο Γιώργος Κομίνης που όπως φαίνεται δε θα παραστεί στην εκδίκαση της υπόθεσης για το παιχνίδι της Τούμπας.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο πρώην διαιτητής:

Για το αν έχει την υποχρέωση να παραστεί στον αθλητικό δικαστή, εφόσον τον καλεί: «Βεβαίως έχει την υποχρέωση να παραστεί, αφού τον καλεί ο αθλητικός δικαστής. Δεν είναι, όμως, το μοναδικό λάθος του. Δυστυχώς τα λάθη του ήταν πολλά. Είναι διεθνής διαιτητής, έπαιζε σε μια Τούμπα που ήταν “κολλέγιο” και κατάφερε να διαλύσει το παιχνίδι. Δεν ήξερε τι σφύριζε».

Για το αν πρέπει να δώσει διευκρινιστικά στοιχεία στον αθλητικό δικαστή από τη στιγμή που ο ίδιος λέει ότι δεν μπορεί να παραστεί: «Όποια στοιχεία του ζητήσει ο αθλητικός δικαστής θα πρέπει να τα καταθέσει. Ο αθλητικός δικαστής είναι αυτός που δικάζει και έχει το δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε διευκρίνιση, εφόσον δεν βγάζει συμπέρασμα από το φύλλο αγώνα. Κι εδώ είναι το κρίσιμο. Ήξερε τι έγραφε ο Κομίνης; Γίνεται ένας διεθνής διαιτητής να μην μπορεί να γράφει ένα φύλλο αγώνα;».