“Πολύ κουρασμένοι, έλλειψη καθαρού μυαλού”

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για αναμφισβήτητο γεγονός, αλλά στα αυτιά πολλών ηχεί ως δικαιολογία. Πάντως, οι Ευθύμης Κουλούρης και Γιάννης Σκόνδρας μίλησαν μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, τονίζοντας αμφότεροι και… εμφατικά, πως είναι κουρασμένοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και αυτό φάνηκε σήμερα που δεν είχαν καθαρό μυαλό.

Αναλυτικά, όλα όσα είπαν στην κάμερα της NOVA είναι τα εξής:

Κουλούρης: «Μπήκαμε πολύ καλά, ήμασταν διαβασμένοι αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ από την πρώτη φάση του Αστέρα. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια τη φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, χωρίς κόσμο και με μείον τρεις βαθμούς νομίζω ότι είμαστε πολύ επιβαρημένοι. Προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο ουσιαστικοί και μπήκαμε μέσα πιο φρέσκοι παίκτες, προσπαθήσαμε αλλά δεν μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο και πλέον κοιτάμε το επόμενο ματς».

Σκόνδρας: «Ήμασταν καλύτεροι, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, είμαστε πολύ κουρασμένοι και φάνηκε και σήμερα γιατί δεν είχαμε καθαρό μυαλό. Ειδικά στο δεύτερο μέρος η ομάδα κουράστηκε πολύ και εμείς έπρεπε να κερδίσουμε βάσει ευκαιριών. Είναι δύσκολα, εμείς θέλαμε τη νίκη, τώρα το μόνο που μένει να νικήσουμε με τον Παναθηναϊκό να δούμε τι θέση θα τερματίσουμε».