Στη Μονακό ο Ζαρντίμ!

Κάποια σενάρια από την Πορτογαλία τις προηγούμενες ημέρες τον εμφάνιζαν ως πιθανό στόχο του ΠΑΟΚ για να αναλάβει προπονητής του “δικεφάλου”.

Από την πρώτη στιγμή, φάνηκε πως πάρα πολύ δύσκολα θα απασχολούσε το Λεονάρντο Ζαρντίμ, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας μέχρι πρότινος, η προοπτική του να έρθει ξανά στην Ελλάδα. Όχι λόγω του ΠΑΟΚ και οποιασδήποτε ομάδας, αλλά γιατί τον είχε προσεγγίσει η… νεόπλουτη και ζάμπλουτη Μονακό, με την οποία σήμερα ήρθε σε συμφωνία!

Όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική έκδοση της “‘A ‘Bola” συγκεκριμένα, ο Ζαρντίμ συναντήθηκε σήμερα (14/5) με το “νο2” των “Μονεγάσκων”,  Βαντίμ Βασιλίεφ, μαζί ήταν και οι Νέλσον Αλμέιδα και Πάουλο Ταβάρες, το deal “έκλεισε” και έπεσαν οι υπογραφές για συμβόλαιο δύο ετών. 

Δεν αναφέρονται οι -σίγουρα πλουσιοπάροχες- αποδοχές του, αλλά τονίζεται πως σύμφωνα με πληροφορίες ο βαθύπλουτος ιδιοκτήτης της Μονακό, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, έδωσε 3 εκ. ευρώ για να αποδεσμευτεί ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από τη Σπόρτινγκ και να γίνει μόνιμος κάτοικος “Πριγκιπάτου”…