Διαψεύδει για Μάνο και Ολυμπιακό ο ΟΦΗ

Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει δημοσίευμα που ανέφερε την Παρασκευή ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Δημήτρη Μάνου, εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 σχετικά με τη φημολογία γύρω από το όνομα του Δημήτρη Μάνου:

«Με αφορμή δημοσιεύματα για τον ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μάνο, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας, ότι εδώ και ένα μήνα, έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις με τον ικανότατο επιθετικό μας, πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, αλλά και της Football league με 16 γκολ, για την επέκταση του συμβολαίου του με την ομάδα μας.

Υπάρχει επίσημη πρόταση προς τον παίκτη, για να συνεχίσει μαζί μας, την οποία γνωρίζουμε ότι εξετάζει με προσοχή και σοβαρότητα.

Αυτό που θα πρέπει να τονιστεί, είναι, ότι οι συζητήσεις, γίνονται στην βάση, να παίζει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τη νέα περίοδο.

Οπότε, γίνεται αντιληπτό, ότι αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία στην παρούσα φάση, είναι η ομάδα μας και σε αυτό έχει συμφωνήσει και ο Δημήτρης Μάνος, να μείνει προσηλωμένη και να πετύχει το στόχο που έχει θέσει.

Όταν έρθει η ώρα, να είναι σίγουρος ο κόσμος του ΟΦΗ, ότι θα πληροφορηθεί οποιαδήποτε εξέλιξη.

Για μας, αλλά και για τους παίκτες μας, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτε άλλο, από την άνοδο!

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925».