Γεωργιάδης: «Ατυχία και κούραση…»

Ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην κούραση της ομάδας, αλλά και για το γεγονός ότι μετά την αφαίρεση βαθμών ο ΠΑΟΚ κλήθηκε να κυνηγήσει κάθε βαθμό με “το μαχαίρι στην πλάτη”, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Για τον αγώνα ο τεχνικός του Δικεφάλου τόνισε: «Έπαιξε ρόλο η κούραση. Ο Αστέρας δεν ήταν καλύτερος από εμάς, με μία φάση έβαλε το γκολ και κέρδισε το παιχνίδι. Πιέσαμε στο δεύτερο μέρος, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εμείς έχουμε δώσει πολλά παιχνίδια φέτος, αυτό ήταν το εξηκοστό παιχνίδι.

Μετά την αφαίρεση των βαθμών παίζαμε πάντα με το μαχαίρι στην πλάτη για να μείνουμε ζωντανοί. Αυτό μας στοίχισε σήμερα. Αν δούμε και τα δύο ματς με τον Αστέρα στα πλέι οφ, θα δούμε ότι πήρε πάρα πολλά χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα. Μας έλειπε η τύχη γενικώς. Σήμερα μας έλειπε η φρεσκάδα και η ενέργεια. Πολλοί παίκτες είναι κουρασμένοι και αυτό είναι φυσιολογικό, είμαστε στον Μάιο».

Για την τελευταία αγωνιστική: «Κούραση υπάρχει σε όλες τις ομάδες τώρα. Έχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και θα δώσουμε ότι έχουμε για να κλείσουμε τη χρονιά με σωστό τρόπο, με μία νίκη».