Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δικαιώνει τον Σαββίδη

Για ξεκάθαρο επιχειρηματικό πόλεμο εναντίων του Ιβάν Σαββίδη φωτογράφισε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γιώργος Βαρεμένος, αναφερόμενος στο περιστατικό της περασμένης Κυριακής με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιώργος Βαρεμένος ανέφερε επίσης και την επίθεση των άλλων επιχειρηματιών τονίζοντας συγκεκριμένα ότι “Επιχειρηματίες του λένε ότι υπάρχει μία πίτα που δεν σε αφορά”.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η κυβέρνηση έκανε προσπάθεια για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Έγινε αυτή η συμβολική ενέργεια του κ. Σαββίδη, που έκανε ζημιά και στην προσπάθεια να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Για τον επιχειρησιακό πόλεμο που βιώνει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ τόνισε:

«Ο κ. Σαββίδης έκανε ένα τραγικό λάθος, πυροβόλησε τα πόδια του και έδωσε άλλη διάσταση στον επιχειρηματικό πόλεμο που μαίνεται στη χώρα. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο αλλά για επιχειρηματικό πόλεμο», δήλωσε, λέγοντας σε άλλο σημείο πως πρόκειται για «πόλεμο μέχρι θανάτου». 

Ο κ. Βαρεμένος, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως ο κ. Σαββίδης έδωσε επιχειρήματα σ’ αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα, επισημαίνοντας ότι «έδωσε επιχειρήματα σ’ αυτούς που δεν τον θέλουν στην Ελλάδα. Επιχειρηματίες του λένε ότι υπάρχει μία πίτα που δεν σε αφορά».

«Η σαπίλα στο ποδόσφαιρο υπήρχε. Δεν είμαστε στη σφαίρα των λωτοφάγων».