Αδιέξοδο με Βέμερ

Απόλυτα αρνητικός στην προσέγγιση του Παναθηναϊκού για διακανονισμό των οφειλομένων του εμφανίζεται ο Γενς Βέμερ σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ, που διαψεύδει την πρόσφατη δήλωση του δικηγόρου του Γερμανού παίκτη ότι δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση από το τριφύλλι.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η πλευρά του Βέμερ, παρά τις επανειλημένες προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου για να διευθετηθεί το χρέος προς τον ποδοσφαιριστή, έχει απολύτως αρνητική στάση.

Οπως υποστηρίζουν οι παράγοντες των πράσινων: “στην προτελευταία εκδίκαση της υπόθεσης, ο δικαστής δέχθηκε την διακοπή τη συζήτησης προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος καταβολής της οφειλής. Ο Παναθηναϊκός πρότεινε να πάρει μία δόση των 100.000ευρώ(από 50.000 για δύο εβδομάδες) και οκτώ δόσεις των 50.000 ευρώ.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν την δέχθηκε και ο Παναθηναϊκός επανέφερε την πρόταση στην τελευταία εκδίκαση της υπόθεσης την περασμένη Tετάρτη, αλλά η πλευρά Βέμερ ήταν αρνητική, ζητώντας να καταβληθούν μπροστά 300.000ευρώ και άλλα 300 σε τρεις δόσεις των 100.000ευρώ, κάτι που με την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση δεν μπορεί να υλοποιήσει η ΠΑΕ”.

Είναι αυτονότητο ότι σε περίπτωση που δεν βρεθεί σημείο επαφής τις επόμενες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών (-3) από το πρωτάθλημα.