Γράφει… ιστορία!

Ο Χρήστος Ρόβας συνεχίζει να «πυροβολεί», αφού μετά το χατ-τρικ του κόντρα στον Λαγκαδά έφτασε τα 24 φετινά γκολ και απέχει μόλις ένα από το να σπάσει το ιστορικό ρεκόρ του Ηρακλή. 

Ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για την «μάχη» της ανόδου αλλά και για το προσωπικό του «ρεκόρ».

Αναλυτικά, τα όσα είπε: 

Για τη νίκη κόντρα στον Λαγκαδά: «Είναι ένα παιχνίδι που θεωρώ ότι ήμασταν πολύ καλοί θεωρώ, κερδίσαμε δίκαια, δεν απειληθήκαμε και έχουμε ακόμη δύο τελικούς. Το παιχνίδι αυτό πέρασε και συνεχίζουμε…»

Για το ότι έπιασε το ρεκόρ του Χατζηελευθερίου με τα 24 γκολ σε μία σεζόν που είναι και τα περισσότερα: «Είναι συγκινητικό καταρχήν. Η φανέλα του Ηρακλή είναι τόσο βαριά που κι ένα λιθαράκι να βάλεις και μείνεις έτσι στη συνείδηση του κόσμου είναι συναρπαστικό. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να βγει η ομάδα πρωταθλήτρια, αν έρθει το γκολ, καλώς. Ο στόχος παραμένει ομαδικός και είναι να βγει η ομάδα πρωταθλήτρια και στα μπαράζ να ανεβούμε κατηγορία. Σίγουρα χρειάζεται προσοχή, για όλες τις ομάδες είναι κίνητρο να αγωνίζονται με τον Ηρακλή. Όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι είναι καλύτεροι αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια, είμαστε καλύτερη ομάδα και θα το δείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο».