«Θα συνεχίσουμε να το παλεύουμε»

Παρά τη νέα βαθμολογική απώλεια, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν τα παρατά και πως τόσο αυτός όσο και η ομάδα του θα παλέψει για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

«Παίζαμε ένα σημαντικό παιχνίδι σήμερα και θα έλεγα ότι σπαταλήσαμε ένα ημίχρονο χωρίς να ήμαστε καλοί  και φάνηκε ότι μας επηρέασε το προηγούμενο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα, βγάλαμε φάσεις και αν πετυχαίναμε ένα γκολ ίσως εκεί το παιχνίδι, να άλλαζε τη ροή. Βέβαια στο τέλος κινδυνεύσαμε και να το χάσουμε» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Δυστυχώς φέραμε μια ακόμα ισοπαλία, αλλά εγώ δεν θα τα παρατήσω. Η δεύτερη θέση απέχει ακόμη τρεις βαθμούς. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Όλοι έχουμε τις ελπίδες μας και πρέπει να τις εξαντλήσουμε. Το πιστεύω ακόμα! Αυτή η εβδομάδα που μεσολαβεί είναι σημαντική για εμάς, γιατί κάποιοι παίκτες θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και μπορούν να βοηθήσουν».

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Βίτορ Λίμα: «Εύχομαι στα Χανιά καλή συνέχεια, αλλά θέλω να πω και κάτι τελευταίο, για έναν παίκτη που δίνει και την ψυχή του μέσα στο γήπεδο. Με μισή ανάσα σήμερα έδωσε τα πάντα και αναφέρομαι φυσικά στον Βίτορ Λίμα», ενώ για την φάση της αποβολής του Πορτογάλου πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι και να μη γινόταν σε εκείνη τη φάση θα γινόταν πιο αργά, γιατί συμπλήρωνε ήδη εφτά».

Τέλος, σε ερώτηση γιατί δεν έπαιξε με δύο επιθετικούς είπε: «Όλα θα ήταν πιθανά αν συνέβαινε αυτό. Μετά το ματς πολλά μπορούμε να πούμε. Υπάρχει κριτική, αλλά πρέπει να βλέπουμε και τι γίνεται. Αν είχα άλλον επιθετικό θα τον έβαζα».

Από την άλλη πλευρά, ο Μουράτ Σεροπιάν επεσήμανε: « Κάναμε σήμερα μια μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε έναν ιστορικό σύλλογο και απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πάρα πολλά στον αγωνιστικό χώρο. Περιορίσαμε τον Ηρακλή και στο τέλος αν ήμασταν πιο τυχεροί θα μπορούσαμε να «κλέψουμε» το παιχνίδι.  Το αποτέλεσμα ωστόσο, είναι δίκαιο για εμάς αυτός ο πόντος είναι χρυσός και δεν απογοητευόμαστε. Έχουμε μπροστά μας ένα καθοριστικό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου πάμε να το κερδίσουμε και να δούμε τη συνέχεια με αισιοδοξία. Εύχομαι στον Ηρακλή να πετύχει. Είναι αμαρτία αυτή η ομάδα να μείνει στην Β’ Εθνική. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Χρειάζεται υπομονή και αν παλέψει μέχρι το τέλος όλες οι ομάδες έχουν τις ελπίδες τους».