Ο Σαμαράς σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών που έχει ξεκινήσει ενόψει των ευρωεκλογών. Τι γίνεται με τον ΠΑΟΚ;

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης έχουν αποστείλει επίσημο αίτημα για συνάντηση με τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ, αλλά απάντηση δεν έχει υπάρξει έως τώρα από το Μαξίμου, καθώς όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές «το πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένο και ήδη διαμορφωμένο…».

Ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα στο περίπτερο 13 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ μιάμιση ώρα νωρίτερα είναι προγραμματισμένη στην Τούμπα η συνάντηση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και των γύρω πόλεων.

Η σημερινή εκδήλωση της ΝΔ είναι η μοναδική «γαλάζια» εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα μέχρι τις ευρωεκλογές, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η εξέδρα της ομιλίας θα βρίσκεται στο μέσον της αίθουσας, ώστε ο Σαμαράς να είναι ανάμεσα στο ακροατήριο και έτσι να στείλει μήνυμα εγγύτητας με την κοινωνία.