Καταγγελίες για Μώραλη!

H Ελληνική Ολυμπιακή Ακαδημία και το Υπουργείο Παιδείας διοργάνωσαν την 13η Αθλητική Ημερίδα “Ευ Αγωνίζεσαι” με τη συμμετοχή 7.000 μαθητών και μαθητριών από την Περιφέρεια Νότιου Τομέα Αττικής (Γλυφάδα, Π. Φάληρο, Ν. Σμύρνη, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Αργυρούπολη, Πειραιά, Νίκαια κ.τ.λ.) στο γήπεδο «Καραϊσκάκη», αλλά σύμφωνα με καταγγελίες, αυτή η εκδήλωση μετατράπηκε σε προεκλογική συγκέντρωση του Γιάννη Μώραλη!

Παρότι επρόκειτο για μια εκδήλωση, που το κόστος καλύφθηκε από τον κρατικό προϋπολογισμό, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέλαβε χορηγός επικοινωνίας και σ΄ αυτήν την εκδήλωση, παραβρέθηκε ο Γιάννης Μώραλης με τους συνεργάτες του να μοιράζουν προεκλογικό υλικό στα παιδιά και τους γονείς τους.

«Σήμερα είχαμε ένα πραγματικό ανοσιούργημα στο Στάδιο Καραϊσκάκη. Με χορηγία του ΥΠΑΙΘ μοιράστηκαν παιχνίδια και ρούχα της παράταξης του κ. Μώραλη, αυτό αποτελεί βαρβαρισμό σε βάρος των παιδικών ψυχών, η ΕΘΝΟΑ και το ΥΠΑΙΘ πρέπει να απολογηθούν, εδώ έχουμε ποινικό αδίκημα, βαρβαρισμό, έλλειψη σεβασμού. Απορώ γιατί ο υποστηρικτής του κ. Μώραλη κ. Αρβανιτόπουλος δεν έχει παρέμβει. Δεν ανέχεται ο Πειραιάς εισβολείς. Χρειάζεται να μπουν τα πράγματα στη θέση τους» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δόθηκαν 300 καπελάκια χωρίς σήμα ή όνομα δικό μου. Να συζητήσουμε για τα 300 καπελάκια; Δεν φώναζαν Πειραιάς Νικητής τα παιδιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης από την πλευρά του, απαντώντας στις καταγγελίες, που έγιναν…