Τους βράβευσε ο Τοροσίδης

Το βράδυ της Τετάρτης στο όμορφο χώρο του Le Chalet, η οικογένεια της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος Εφήβων 2013-14 από το αντίστοιχο τμήμα υποδομής της.

Ήταν μία βραδιά λαμπερή την οποία τίμησε με την παρουσία του και ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και της Ιταλικής Ρόμα, Βασίλης Τοροσίδης μετά από πρόσκληση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Χρήστου Πανόπουλου καθώς και όλη η επαγγελματική ομάδα της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η ΠΑΕ με τον τρόπο αυτό ήθελε να ευχαριστήσει και φυσικά να τιμήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που φέτος είχαν μία σταθερά ανοδική πορεία φτάνοντας στην κορυφαία διάκριση. Μέσα σε ένα εξαιρετικό κλίμα, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της επαγγελματικής ομάδας καθώς επίσης κι όλα τα μέλη της ομάδας Κ-17, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την δεξίωση που διοργανώθηκε.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ Γιάννης Παπαδημητρίου στην σύντομη ομιλία του αφού ευχαρίστησε την Κ-17 για την μεγάλη χαρά που έδωσε όχι μόνο στην ομάδα αλλά και σε όλη την πόλη, στην συνέχεια τόνισε πως στόχος των τμημάτων υποδομής είναι τα μέλη της να στελεχώσουν την επαγγελματική ομάδα στο μέλλον ενώ υπογράμμισε πως μεγάλο κέρδος ήταν και τα θετικά σχόλια όλων στο final four που αφορούσαν, τόσο στην ποιότητα, όσο και στο ήθος των νεαρών ποδοσφαιριστών της Κ-17 της SKODA ΞΑΝΘΗ.

Η έκπληξη της βραδιάς αδιαμφισβήτητα, ήταν η παρουσία του Ξανθιώτη ποδοσφαιριστή της Ρόμα Βασίλη Τοροσίδη που τίμησε τους έφηβους πρωταθλητές της SKODA ΞΑΝΘΗ. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε λόγο για την χαρά της παρουσίας του στην εκδήλωση αυτή, ευχαριστώντας τον Χρήστο Πανόπουλο για την πρόσκλησή του ενώ αναφερόμενος στην επαγγελματική ομάδα εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα βγει νικήτρια από τις φετινές δυσκολίες.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της SKODA ΞΑΝΘΗ και ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους Μάκης Τζάτζος, βράβευσε το προπονητικό team δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στην Κ-17.

Τους Υπεύθυνους της Ακαδημίας κ.κ. Δανιήλ και Καλογιάννη τίμησε ο μεγαλύτερος σε ηλικία κάτοχος διαρκείας της SKODA ΞΑΝΘΗ κ. Δουκίδης και στην συνέχεια της λαμπερής αυτής βραδιάς ακολούθησε το δείπνο.

Πηγή : Skodaxanthifc,gr