«Έφυγα λόγω Σκόρδα…»

Ο Μανόλης Παπαστεριανός βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο του ρεπορτάζ του Άρη, λόγω της απόφασης για την προσφυγή που κατέθεσε πέρσι το καλοκαίρι. Ο έμπειρος μέσος σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» αναφέρθηκε σε αυτό το θέμα, την αποχώρησή του από την ομάδα, αλλά και τις κινήσεις που έγιναν τον Ιανουάριο ώστε να επιστρέψει.

Για την προοπτική επιστροφής του στον Άρη που δεν ευοδώθηκε τον Ιανουάριο: «Όταν ανέλαβε ο Σκόρδας με τον Σούλη Παπαδόπουλο ενημερώθηκα και είχα και μια κουβέντα, αλλά δυστυχώς δεν πήγαν τα πράγματα όπως θα ήθελα. Με ήθελαν στην Κονκόρντια, με θεωρούσαν βασικό ποδοσφαιριστή και από την στιγμή που έχω συμβόλαιο δεν μπορούσα να κάνω κάτι».

Για την αποχώρησή του από τον Άρη το περασμένο καλοκαίρι: «Θεωρώ πως ήταν λάθος εκ μέρους της διοίκησης αυτή η κίνηση και όχι μόνο η δική μου, αλλά και του Κοέλιο, του Παπαζαχαρία, ακόμη και του Αντώνη Σαριόγλου του μεταφραστή. Εκ του αποτελέσματος κρίνεται λανθασμένη η διαχείριση του ρόστερ. Από εκεί και πέρα, θεωρώ πως ο βασικός λόγος που έφυγα ήταν επειδή είπα καλά λόγια για τον Σκόρδα. Ούτε πολλά λεφτά ζήτησα, ήμουν, μάλιστα, διατεθειμένος να δεχθώ μείωση. Είχα βρεθεί με τον Μούτα και του είπα ότι δέχομαι να παίζω έστω και με μπόνους συμμετοχών αρκεί να πάρω τα λεφτά της προηγούμενης χρονιάς μέσα σε 2-3 χρόνια, όμως, μου είπαν σε πέντε χρόνια και δεν δέχτηκα».

Για τα 160.000 που επιδικάστηκαν υπέρ του: «Είναι δεδουλευμένα αυτά τα χρήματα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την διοίκηση. Πιστεύω πως κάποιοι θα ενδιαφερθούν και θα μιλήσουμε».

Για τους λόγους που ο Άρης οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση: «Πονάει το μυαλό μου και η καρδιά μου με αυτήν την κατάσταση στον Άρη. Ο σύλλογος πληρώνει τα λάθη περασμένων ετών. Έγιναν πολλά λάθη. Και την προηγούμενη σεζόν βρισκόταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, όμως, υπήρξαν κάποιοι παίκτες που σήκωσαν το βάρος της φανέλας. Πέρσι υπήρξαν πολλά ταλαντούχα παιδιά, όμως, για ομάδες με το ειδικό βάρος του Άρη χρειάζεται και η εμπειρία για να αντεπεξέλθεις».