Συνάντηση Χαραλαμπίδη-Πατουλίδου

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε σήμερα στα γραφεία του Απόλλωνα η συνάντηση του Προέδρου της Π.Α.Ε. κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη και της Υποψήφιας Αντιπεριφερειάρχη κα. Βούλα Πατουλίδου.

Στην συνάντηση παρευρέθησαν ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Βασιλης Ανατολίτης, ο Αντιπρόεδρος της Π.Α.Ε. κ. Λουϊζίδης, ο απερχόμενος Πρόεδρος του Μ.Γ.Σ. Απόλλων κ. Χατζηανδρέας, το μέλος της Π.Α.Ε. και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ζώης, ο Υπεύθυνος Τύπου της Π.Α.Ε. και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νεράντζης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης κ. Ντάβελας, ο γνωστός Δημοσιογράφος και Απόλλωνιστής κ. Βιβιλάκης και ο κ. Μιχάλης Φωτιάδης εξέχων μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Υπήρξε ενημέρωση για τα πολύ σοβαρά προβλήματα της Π.Α.Ε. αλλά και του Ερασιτέχνη και από την πλευρά τους η κ. Πατουλίδου και ο κ. Ανατολίτης αφού τα άκουσαν με πολύ προσοχή, τόνισαν ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα και με υπομονή και επιμονή θα κοιτάξουν να λύσουν όλα όσα απασχολούν τους διοικούντες της ομάδας.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι ο Απόλλων έχει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια με την αντιμετώπιση της ομάδας από την πολιτεία και ευελπιστεί να… ακουστεί η φωνή του σ’αυτούς που πρέπει και να έχει την συμπαράσταση που χρειάζεται τόσο ο Αχιλλέας Χαραλαμπίδης όσο και τα υπόλοιπα στελέχη των Πόντιων.