Πάει για -3 λόγω Βέμερ

Ολοταχώς προς την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών λόγω της υπόθεσης του Γενς Βέμερ οδεύει ο Παναθηναϊκός καθώς για την ώρα δεν υπάρχει επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έχει επιβάλει στον Παναθηναϊκό ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλόμενα προς τον Γενς Βέμερ, χωρίς όμως να έχει ενεργοποιήσει την ποινή. Με τον τρόπο αυτόν έδινε στην πλευρά των πρασίνων χρονικό περιθώριο προκειμένου να έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και να βρεθεί μία λύση έως να εκδικαστεί το αίτημα του για ενεργοποίηση της ποινής.

Αυτό σημαίνει πως από το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός θα έχει περιθώριο τριών ημερών για να συνάψει συμφωνία με τον παίκτη και σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό τότε θα επικυρωθεί η αφαίρεση τριών βαθμών μέχρις ότου τον εξοφλήσει πλήρως. Σημειώνεται πως στις τρεις αφαιρέσεις προβλέπεται αυτόματα υποβιβασμός.

Από την συγκεκριμένη υπόθεση φαίνεται πως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζεται με την απαιτούμενη σοβαρότητα η κατάσταση, αφήνοντας την ομάδα να πηγαίνει με «σπασμένα φρένα» προς τον γκρεμό, καθώς είναι προ των πυλών η επικύρωση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών.