Η Νεά Δημοκρατία υπόσχεται… γήπεδα

Από την μια δεν θέλει τον Ιβάν Σαββίδη όπως είπε η ίδια, από την άλλη προσπαθεί να προσελκύσει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ υποσχόμενη την Νέα Τούμπα ποιο γρήγορα απ’ότι την υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ.

Συγκεκριμένα η Μαρία Σπυράκη, η οποία μετά τον σάλο που προκάλεσε με την τοποθέτηση της για τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ φαίνεται να.. αλλάζει ρότα και να προσπαθεί να προσεγγίσει τους υποψήφιους ψηφοφόρους που μπορεί να βρεί στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, υποσχόμενη.. Νέα Τούμπα χωρίς προσφυγές και κολλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εκδώσαμε ανακοίνωση χθες για την ομιλία του κ. Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά για την υπόθεση της αναβάθμισης του γηπέδου του ΠΑΟΚ, την οποία ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, έχω να πω τα εξής: Για τη Νέα Δημοκρατία η αναβάθμιση του γηπέδου του ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει με το σωστό τρόπο. Να διασφαλιστεί, δηλαδή, ότι δεν θα υπάρχουν παράθυρα για προσφυγές, που θα καταστήσουν το γήπεδο του ΠΑΟΚ, κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας, όπως έγινε με το γήπεδο της Α.Ε.Κ.

Εμείς, ως επόμενη Κυβέρνηση, δεσμευόμαστε να γίνει το έργο με αποτελεσματικό τρόπο και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Και για να προλάβω άλλες ερωτήσεις προφανώς και είμαστε υπέρ της ανέγερσης και του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα, συνολικό σχόλιο για τη χθεσινή παράσταση του κ. Τσίπρα έγινε από το Γραφείο Τύπου χθες βράδυ, στο οποίο σας παραπέμπω».