Η «πρώτη» του Παπαγεωργίου ως Πρόεδρος

Ο Χάρης Παπαγεωργίου αποτελεί έναν ζωντανό θρύλο για την ΚΑΕ Άρης ενώ πριν από δύο 24ωρα ανέλαβε και επίσημα τον ρόλο του Προέδρου και Διεθύνου Σύμβουλου της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ. Μάλιστα το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Παπαγεωργίου βρέθηκε στα εγκαίνια της Sportexpo ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με εκπροσώπους της γραμματείας Αθλητισμού.

Δείτε την ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. πραγματοποίησε σήμερα (29/03) το απόγευμα ο Χάρης Παπαγεωργίου. Ο επικεφαλής της νέας διοίκησης της ομάδας μας, παραβρέθηκε στα εγκαίνια της 3ης Διεθνούς Έκθεσης Αθλητισμού “Sportexpo”, που πραγματοποιείται (από 29 έως 31/03) στα περίπτερα 9 και 10 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με διοργανωτές τη Δ.Ε.Θ. HELEXPO και τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ο κ. Παπαγεωργίου είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συνομιλήσει με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό που εγκαινίασε την “Sportexpo”, αλλά και τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Θ. HELEXPO, Τάσο Τζήκα. Αμφότεροι μάλιστα του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στα νέα του καθήκοντα. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. περιηγήθηκε στους χώρους της Έκθεσης.