«ΘΑ τα λύσουμε όλα, ηρεμήστε»

Προσπάθεια να ηρεμήσει όλο το… σύστημα του ΠΑΟΚ έκανε σήμερα η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, Σίμου Κεδίκογλου. Η Κυβέρνηση θέλει να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες, έτσι ώστε να πάει με το κεφάλι της ήσυχο στις εκλογές, όπου περιμένει ουσιαστικά να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες, για να συνεχίσει την πολιτική, που έχει χαράξε κι επειδή κάθε “μουρμούρα” πλήττει το προφίλ της, προσπάθησε σήμερα να “σβήσει” και τις διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΠΑΟΚ, μοιράζοντας υποσχέσεις.

Ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, κάλεσε μετά το μεσημέρι στο “Μακεδονία Palace” τον πρόεδρο της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη και ενημέρωσε Βρύζα και Κατσαρή, ότι όλα τα θέματα, που απασχολούν τον ΠΑΟΚ είναι δρομολογημένα.

Παρουσία και του Ζαγοράκη, Κεδίκογλου είπε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι το θέμα της Θέρμης έχει ουσιαστικά κλείσει και τυπικά θα κλείσει μετά τις εκλογές, ενώ μετά τις εκλογές θα κακτοποιηθεί και το θέμα των χρεών.

Για πολύ λίγο, στη συνάντηση αυτή εμφανίστηκε και ο Πρωθυπουργός, ο οποίος χαιρέτησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και αφοσοιώθηκε στα δικά του θέματα, ενόψει της προεκλογικής ομιλίας του στην ΔΕΘ.