«Χάσαμε… άδικα από τον ΠΑΟΚ»

Την πεποίθηση ότι ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε δίκαια, εξέφρασε στην συνέντευξη τύπου ο Νταμίρ Κάναντι, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι στην ομάδα του. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην συνέντευξη τύπου:

«Δυστυχώς ήρθε μια ήττα για μας σήμερα που δεν θεωρώ ότι ήταν δίκαιη. Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, στα πρώτα 15’ είχαμε ευκαιρίες και δεν μας δόθηκε ένα πέναλτι. Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Τότε ο ΠΑΟΚ έδειξε την κλάση του. Στο β’ ημίχρονο είχαμε ολοκληρωτικά την κατοχή της μπάλας. Είχαμε μια ευκαιρία με τον Ρισβάνη να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για το αν θεωρεί τυχαίο ότι ο Ατρόμητος μιλάει σε ακόμα μία περίπτωση για τη διαιτησία:
«Η ομάδα επενδύει στο να μην μιλάει για τη διαιτησία, αλλά μιλάμε για ένα πέναλτι που ο διαιτητής δεν ήθελε να το δώσει. Είμαστε απογοητευμένοι. Μιλάμε για μια ξεκάθαρη φάση, αφού ο παίκτης του ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί το χέρι του για να κόψει τον Μπρούνο, από την οποία θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί».

Για την κακή αντίδραση του Ατρόμητου στις στημένες φάσεις:
«Έχετε δίκιο. Το πρώτο γκολ ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε και πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για αυτό που πέτυχε. Φάνηκε ότι είναι μια φάση δουλεμένη. Στο δεύτερο γκολ δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Ο Ντάουντα άφησε ελεύθερο τον Πέλκα και ακολούθησαν άλλα 3-4 λάθη. Ο ΠΑΟΚ μας έκανε δύο γκολ από στημένες φάσεις και αυτό είναι όλο».

Για το αν έχει «τρομάξει» με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο:
«Ανανέωσα το συμβόλαιό μου και αυτό τα λέει όλα. Αν τα έβλεπα όλα αρνητικά, δεν θα υπέγραφα. Μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Όλοι στη Λίγκα πρέπει να συνεισφέρουμε για να βελτιώσουμε τα πράγματα. Είναι μια ομαδική δουλειά. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Από τους οπαδούς μέχρι τους διαιτητές. Είναι μια δουλειά που πρέπει να γίνει».