By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Τελικός, συγνώμη και 35 βαθμοί
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΑΡΗΣ

Τελικός, συγνώμη και 35 βαθμοί

Τhessports
Last updated: 16/02/2014 22:03
Τhessports
Share
SHARE

Ο Σούλης Παπαδόπουλος στη συνέντευξη Τύπου, παραδέχθηκε πως η ομάδα του πέταξε ένα ημίχρονο, έθεσε ως όριο παραμονής χωρίς μπαράζ τους 35 βαθμούς, μίλησε για νίκη στα Χανιά κόντρα στον Πλατανιά, ενώ έκανε παράπονα και για την διαιτησία.
Αρχικά σχολιάζοντας το ματς είπε: «Επρεπε να κερδίσουμε, για να ξεπεράσουμε τη Βέροια. Αγωνιστικά χάσαμε ένα ημίχρονο. Στο πρώτο ήμασταν τελείως νωθροί, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε πάρα πολύ, ήμασταν καλύτεροι αλλά κάποια παιχνίδια πρέπει να τα καθαρίζεις από την αρχή».
Αναφερόμενος στο πέναλτι που ζήτησε η ομάδα του, τόνισε: «Αν ο διαιτητής έδινε το πέναλτι, που σε οποιαδήποτε άλλη έδρα θα το έδινε όλα θα ήταν διαφορετικά. Δεν μας φτάνει η συγγνώμη του διαιτητή, χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για το πρώτο ημίχρονο».
Για τη συνέχεια παραδέχθηκε: «Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Είχαμε βάλει στόχο τους 21-22 βαθμούς. Δεν τους πιάσαμε. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε αυτούς τους βαθμούς σε άλλα παιχνίδια. Πιστεύω ότι αν κερδίζαμε θα ήταν εφικτή η σωτηρία. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να πάρουμε βαθμούς εκτός».
Ο Παπαδόπουλος έθεσε ως όριο παραμονής τους 35 βαθμούς, ενώ παραπονέθηκε και για την στάση ανθρώπων του πάγκου της Βέροιας: «Δεν νομίζω ότι ο άνθρωπος της Βέροιας που έπεσε κάτω είχε κάτι. Νομίζω ότι μας κοροϊδεύει. Καλά έκανε. Μακάρι να το κάναμε κι εμείς στη Λιβαδειά. Εμείς κερδίσαμε ένα παιχνίδι και πήγαν να μας βγάλουν τους χειρότερους ανθρώπους στον κόσμο».
Για τη συνέχεια είπε: «Αν κερδίζαμε θα σας έλεγα ότι τελικός είναι για τον Πλατανιά, όχι για τον Αρη», ενώ μίλησε και για την διαιτησία: «Σέβομαι όλους τους διαιτητές. Καταλαβαίνω ότι κι εκείνοι είναι άνθρωποι. Τους ασκούμε μεγάλη πίεση. Ολοι κάνουμε λάθη, έτσι κάνουν και οι διαιτητές. Δεν μου αρέσει όμως να με κοροϊδεύουν και να λένε ψέματα. Δεν μου αρέσει να έρχεται ο διαιτητής και να μου λέει ‘ναι έκανα λάθος’ στη φάση του Αγκάνθο».
ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ»
Ο Ράτκο Ντόστανιτς από την πλευρά του χαρακτήρισε σημαντικό τον βαθμό που πήρε η ομάδα του, ενώ τόνισε πως δεν έδωσε ποτέ εντολή να πέφτουν οι παίκτες του κάτω. Πιο αναλυτικά τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, πιστεύω ότι μπορούσαμε να κάνουμε τη διαφορά και να προηγηθούμε στο σκορ. Παίξαμε έξυπνα, αυτά που ζήτησα τα κάναμε, είχαμε κατοχή της μπάλας και ήμασταν πολύ καλοί. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό εδώ».
Για τους τραυματισμούς των παικτών του επεσήμανε: «Θέλω να σας δώσω το λόγο μου. Ποτέ σε κανένα ποδοσφαιριστή μου δεν είπα να πέσει κάτω αν δεν είναι χτυπημένος. Μαθαίνω στους ποδοσφαιριστές μου να παίζουν ποδόσφαιρο. Ποτέ η ομάδα της Βέροιας δεν θα έκανε κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω ότι θα είναι δύσκολο να μείνουμε στη κατηγορία. Ξέρω ότι με τέτοιο τρόπο δεν θα κερδίσουμε παιχνίδια».
Τέλος, έκανε λόγο για καλή φιλοξενία από τον Αρη: «Για μένα ήταν πολύ καλή φιλοξενία. Ολα ήταν τέλεια, σε ένα ωραίο γήπεδο με έναν πολύ ωραίο κόσμο, προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Οταν έχεις ένα παιχνίδι που παίζεται η κατηγορία δεν πρέπει να περιμένεις πολλά».

 

Σχετικά άρθρα

Καταγγελίες στην UEFA κατά Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ
Χόνγκλα: «Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη, είμαι χαρούμενος εδώ»
«Η Γκετζέπε πληρώνει τον Άρη για Σουντμπεργκ»
Επίσημο: Αλλάζει εταιρεία ένδυσης ο Άρης
Αποχαιρέτησε τον Άρη και… ετοιμάζεται για Ηρακλή ο Αθανασιάδης!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Επεισόδιο στα επίσημα
Next Article Ένα “non call” και ο μοιραίος Κούπερ

Τελευταία νέα

«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
3 June, 2026
Προετοιμάζεται κι επίσημα για Σπανούλη ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Follow US