Ατομικό για δύο, επιστροφή για έναν

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα καθώς η ομάδα του Λουτσέσκου πέρασε και από το Περιστέρι με τους “ασπρόμαυρους” να στρέφουν την προσοχή τους στο ερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Μάλιστα η προπόνηση της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε με δύο απρόοπτα για τον ΠΑΟΚ που είδε τους Κάμπος και Λημνιός να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Δείτε αναλυτικά την ενημέρωση των “ασπρόμαυρων”, χαρακτηριστικό της οποίας είναι όλο…νόημα.

Κόντρα σε ό,τι συμβαίνει, ο ΠΑΟΚ επιμένει να παίζει και να κερδίζει γιατί αυτό έχει μάθει να κάνει. Και θα συνεχίσει να μάχεται για το καλύτερο δυνατό.

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν στις προπονήσεις με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει φυσική κατάσταση και δύναμη με μπάλα και παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Οι Τζάλμα Κάμπος και Δημήτρης Λημνιός έκαναν θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα. Ο πρώτος έχει μία ενόχληση στον τένοντα του προσαγωγού, ενώ ο δεύτερος στο αριστερό ισχίο. Αμφότεροι θα ακολουθήσουν συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες.

Εκτός έμεινε και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης που έχει ένα χτύπημα στην ποδοκνημική, ενώ ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Τιμπό Μουλέν , ο οποίος έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και από αύριο θα ανεβάσει ρυθμούς.

Την Τρίτη (03.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στην Νέα Μεσημβρία στις 11:00