Τα νεότερα για Κάμπος-Λημνιό

Κάμπος και Λημνιός ακολουθούν ειδικά προγράμματα με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να ακολουθεί θεραπεία. Οι “ασπρόμαυροι” λίγες μέρες πριν τις γιορτές του Πάσχα βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στις 14/4.

Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ο αγώνας κόντρα στον Ατρόμητο ήταν ένα θετικό διάλειμμα ανάμεσα στις διακοπές του πρωταθλήματος και λίγο πριν το Πάσχα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την ευκαιρία να δουλέψει – αυτή τη φορά χωρίς τις απουσίες των διεθνών – στις αδυναμίες της ομάδας του, έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια.

Την Μ. Τρίτη (03.04) το πρόγραμμα της προπόνησης αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας σε συνθήκες δέκα εναντίον δέκα και παιχνίδι με τέσσερις εστίες. Ακολούθησαν παιχνίδια φυσικής κατάστασης πέντε εναντίον πέντε και το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ήταν γύρω από την τακτική σε συνθήκες υπεραριθμίας έξι εναντίον τέσσερις.

Ο Τζάλμα Κάμπος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Τιμπό Μουλέν ανέβασε ρυθμούς κι από αύριο Μ. Τετάρτη (04.04) αναμένεται να μπει σταδιακά στις προπονήσεις, ενώ ο Δημήτρης Λημνιός έμεινε στο γυμναστήριο για θεραπεία. Μαζί του κι ο Παναγιώτης Γλύκος , ο οποίος έχει ενοχλήσεις στη μέση και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.

Την Μ. Τετάρτη (04.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.