Στέλνουν τον Κόντε στον ΠΑΟΚ

Αρκετός λόγος έχει γίνει το περασμένο διάστημα για ενδεχόμενο “φλέρτ” μεταξύ του Πέδρο Κόντε και του ΠΑΟΚ και παράλληλα νέα δημοσιεύματα έρχονται να προσθέσουν ένα ακόμα κεφάλαιο στο παραπάνω “ειδύλλιο”.

Συγκεκριμένα, Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Ρασβάν Λουτσέσκου έχει δώσει το “οκ” στην διοίκηση του ΠΑΟΚ με σκοπό να καλυφθεί η ρήτρα των 900.000 ευρώ και ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα να γίνει κάτοικος Τούμπας.

Το παραπάνω ποσό είχε επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο ο ποδοσφαιριστής που σε δηλώσεις του τόνιζε πως:  «Σε ότι αφορά το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, το διάβασα στις εφημερίδες, έχουν φτάσει κάποιες φήμες στα αυτιά μου, αλλά ως εδώ. Τίποτα περισσότερο δεν υπάρχει. Η ρήτρα μου πάντως είναι μικρότερη από το ένα εκατομμύριο ευρώ, όπως ακούγεται…».

Μάλιστα οι Ισπανοί είναι τόσο βέβαιοι για την μεταγραφή που γράφουν πως ο Κόντε θα συναντήσει και τους συμπατριώτες του Χοσε Κάνιας και Άνχελ Κρέσπο την στιγμή βέβαια που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ δεν έχουν ολοκληρωθεί και η ομάδα παραμένει συγκεντρωμένη στους στόχους της.