Κάκκο:”Ο ΠΑΟΚ η καλύτερη ομάδα..”

Στον Metropolis 95.5 μίλησε ο Γιώργος Κάκκο ο οποίος μίλησε για την νίκη μέσα στην Σπάρτη αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη κόντρα στη Σπάρτη: «Πολύ σημαντική νίκη για να ξεκολλήσουμε από τις τελευταίες θέσεις. Αυτό το τρίποντο μας δίνει ελπίδες για να παραμείνουμε στην κατηγορία».

Για τα πολλά προβλήματα του συλλόγου: «Όταν ένας αθλητής δεν πληρώνεται, η ψυχολογία δεν είναι η ίδια, το μυαλό αναγκαστικά πάει αλλού και ελπίζουμε να διορθωθούν αυτά τα προβλήματα και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Εμείς οι ποδοσφαιριστές μιλήσαμε για όλα τα προβλήματα του συλλόγου και είπαμε να μη το βάλουμε κάτω και να κρατήσουμε όρθια την ομάδα. Δεν πρόκειται να την εγκαταλείψουμε. Η διοίκηση είναι από κοντά και περιμένουμε να εκπληρωθούν αυτά που μας είπε».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Η υπόθεση-άνοδος έχει κριθεί. Δράμα και Παναχαϊκή θα δώσουν μάχη για την τρίτη θέσης της βαθμολογίας. Πληροφορήθηκα για το λάθος των Δραμινών στο Βικελίδης. Λάθη γίνονται στο ποδόσφαιρο, αλλά αυτό που έκαναν μπορεί να είναι καθοριστικό για τη συνέχεια».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ: «Αυτό εννοείται. Αλλωστε έβγαλα και ένα μέρος της προετιμασία του συλλόγου στην Ολλανδία. Στεναχωριέμαι γι΄ αυτά που έγιναν στα δύο ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη η ομάδα στην Ελλάδα και είναι κρίμα και να χάνει ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες»