Εκτίθεται η ΑΕΚ : Δεν θέλει το βίντεο!

Στις 9.20μμ ξεκίνησε η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι νομικοί του ΠΑΟΚ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, ενημέρωσαν ότι έφεραν ένα πεντάλεπτο βίντεο, το οποίο ζήτησαν να δει η επιτροπή.

“Το αποκτήσαμε το υλικό με εισαγγελική παραγγελία. Θα βοηθήσει στην ουσιαστική διερεύνηση της αλήθειας, διότι φαίνονται οι κινήσεις των παραγόντων, των παικτών και κυρίως των διαιτητών. Αποδεικνύονται και οι αναλήθειες του διαιτητή. Θα δείτε ότι ο διαιτητής λέει στις ομάδες να βγουν να παίξουν” είπε ο Λάμπρος Μπίρδας.

Το βίντεο προκάλεσε την αντίδραση της ΑΕΚ, που προφανώς δεν θέλει να λάμψει η αλήθεια μέσω της εικόνας, η οποία δεν “παραμορφώνεται”.

“Δεν επιτρέπεται στον δεύτερο βαθμό να έρχονται στοιχεία τα οποία δεν προσκομίστηκαν στον πρώτο βαθμό από αμέλεια του εγκαλούμενου. Πρέπει να προσκομίσει στοιχεία ότι το ζήτησε και δεν του δόθηκε” είπε η δικηγόρος της ΑΕΚ, Έλλη Ρίζου, προβάλλοντας τυπικά κωλλύματα.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ απέδειξε ότι και στο τυπικό της υπόθεσης, ακολουθήθηκε η σωστή διαδικασία.

Το ότι η ΑΕΚ δεν θέλει να δου οι δικαστές το βίντεο, που είναι αποκαλυπτικό, ρίχνει και τις τελευταίες μάσκες.

Μάλιστα η πλευρά της ΑΕΚ και η δικηγόρος της εμφάνισε μέχρι και έγγραφα του Αρείου Πάγου, που αναφέρουν ότι δεν προβλέπεται να παρουσιάζονται σε δεύτερο βαθμό, στοιχεία που δεν παρουσιάστηκαν σε πρώτο βαθμό.

Η επιμονή της ΑΕΚ να ΜΗΝ δουν οι δικαστές το βίντεο προκαλεί πολλά ερωτηματικά.