Βγάζουν… πίκρα για Σταυρόπουλο

Η κατάθεση προσφυγής του Ηλία Σταυρόπουλου προκάλεσε σοκ στις τάξεις του Άρη και για το ποσό (μόλις 1.975 ευρώ…), αλλά και για την κίνηση (αυτή καθεαυτή) ενός από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ουσιαστικά φεύγει.

Το τελευταίο, αν δεν αλλάξουν συγκλονιστικά τα πράγματα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, καθώς οι όποιες μάλλον ανεπίσημες επαφές επιχειρήθηκαν με τον ατζέντη του παίκτη, Πασχάλη Τουντούρη, φαίνεται πως πέφτουν στο κενό. Δείγμα του ότι μάλλον ο Σταυρόπουλος βρίσκεται κοντά σε συμφωνία (ή έχει ήδη συμφωνήσει) με άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Στον Άρη βγάζουν μία πίκρα για την στάση του ποδοσφαιριστή, που προέρχεται από τα «μικρά» του Άρη, ωστόσο θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και η στάση της διοίκησης (όχι τόσο της τωρινής) απέναντι στον Σταυρόπουλο. Γενικά πάντως υπάρχει μία δυσαρέσκεια στους διοικούντες, ενώ θα πρέπει να τονιστεί πως… εκφράζεται και… μία αισιοδοξία για την κατάληξη της προσφυγής του παίκτη, ότι δηλαδή δεν θα μείνει τελικά ελεύθερος. Ίδωμεν…