Δωροδοκία για το Μουντιάλ!

Απίστευτο και όμως αληθινό… Ο προπονητής της Γκάνιας, Κουέσι Άπια κατήγγειλλε δωροδοκία 25.000 ευρώ για να συμπεριλάβει συγκεκριμένο παίκτη στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο τεχνικός των Αφρικανών υποστήριξε πως παίκτης του προσέφερε λεφτά, προκειμένου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, αλλά ο ίδιος δεν τα πήρε τονίζοντας πως τέτοια περιστατικά έχουν ξανασυμβεί.

«Ο άνθρωπος μου έφερε τα λεφτά, αλλά αρνήθηκα να τα πάρω, επειδή είμαι επαγγελματίας και θέλω να προστατεύω την εικόνα του συνδέσμου προπονητών», είπε αρχικά ο Άπια.

«Πολλοί μας κατηγορούν ότι πάντα παίρνουμε λεφτά από παίκτες πριν από μια διοργάνωση, αλλά ποτέ δεν είναι αλήθεια, τους επιλέγουμε με βάση την απόδοσή και την αφοσίωσή τους στην προπόνηση», συμπλήρωσε ο τεχνικός της Γκάνας και έσπευσε να υποστηρίξει αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό.

«Αν πω ότι παίκτες δεν έχουν επιχειρήσει και στο παρελθόν να με δωροδοκήσουν, θα ήταν ψέμα», επεσήμανε ο Άπια και κατέληξε: «Αν είσαι έτοιμος να το δεχτείς, οι παίκτες θα πληρώσουν. Ποδοσφαιριστής μου έφερε 25.000 ευρώ, αλλά του ανέφερα ότι αν αποφασίσω να τον καλέσω, δεν χρειάζεται να μου δώσει χρήματα».

Πηγή : sentragoal.gr