Ιβάν: «Είμαι δίπλα σας, ένας από σας»

Η ώρα που περίμεναν πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ στο συλλαλητήριο έφτασε και ο Ιβάν Σαββίδης ανέβηκε στην ειδική εξέδρα που διαμορφώθηκε, μιλώντας από την καρδιά του για τον Δικέφαλο:

«Σήμερα δεν μπορούσα να μην έρθω επειδή σήμερα είναι εδώ η οικογένεια του ΠΑΟΚ και σήμερα θα ξεκινήσουμε να γράψουμε νέες σελίδες στην ιστορία μας.

Εγώ κοιτάζω τα μάτια σας σας λέω πως το περίμενα αυτό 2 χρόνια, περίμενα πότε θα είμαστε έτοιμοι για την ενότητα και θα μπορέσει να δείξει την πραγματική δύναμη της. Εγώ με μεγάλη προσοχή παρακολουθώ τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ και γύρω από εμάς και κατάλαβα κάτι, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, όχι για τα κύπελλα, αλλά για την μεγάλη οικογένεια του.

Είμαι δίπλα σας είμαι μαζί σας θέλω να είμαι πάντα μαζί σας και θέλω να βλέπετε στο πρόσωπο μου έναν από εσάς. Έχω πει πολλές φορές τι θέλω. Θέλω να γίνω αρχηγός του ΠΑΟΚ αυτό ακριβώς θέλω να σας ζητήσω, να είμαστε μαζί και όλα θα τα λύσουμε. Ενδεχομένως σήμερα μας αρνούνται, αλλά είμαι πεπεισμένος, ότι η αυριανή μέρα είναι δικιά μας από όλες τις απόψεις και σε όαλ τα θέματα. είμαι ευτυχισμένος που η ζωή με με έφερε στα ασπρόμαυρα, είναι τα χρώματα μου.

Θέλω να σας ζητήσω συγγνώμη, είμαστε όλοι στεναχωρημένοι πιστέψτε στον ΠΑΟΚ πιστέψτε στον εαυτό σας και σε εμάς, ο ΠΑΟΚ είναι το στρατηγικό απόθεμα όλης της Ελλάδας, θα αλλάξουμε την συμπεριφορά απέναντι μας και θα τους αναγκάσουμε να αλλάξουν την συμπεριφορά απέναντι μας.

Θέλω να σας πω έχω ταξιδέψει πολύ και δεν μπορείτε να φανταστείτε, παντού μας αγαπάνε είμαστε τεράστια δύναμη και στρατός θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την θέση μας στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ θα είναι μπροστά, θα ζήσει πολλά χρόνια, Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ ζούμε για τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και εγώ θα σας αποδείξω ότι αξίζω να είμαι ένας από εσάς, Σας ζητάω να με πιστέψετε.

Και σας καλώ να στηρίξουμε σωστά τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κάνουμε τα πάντα με την δύναμη, αλλά να προσχωρήσουμε με το μυαλό μας μπροστά. Θα καθαρίσουμε ότι υπάρχει αρνητικό στον ΠΑΟΚ και θα δείτε ποια θα είναι η καθαρότητα του ΠΑΟΚ».