Παϊσιάδης:”Φιάσκο το Final -4″

O αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ,  Κώστας Παϊσιάδης μίλησε στον Metropolis 95.5 για την διεξαγωγή του Final “4” το οποίο (σύμφωνα με τον ίδιο) οδηγείτε σε φιάσκο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε: «Εμείς μαθαίνουμε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που μένει στη Ρόδο, ότι τα εισιτήρια έχουν μοιραστεί σε οργανωμένους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Αυτό σημαίνει πως οι λίγοι ΠΑΟΚτσήδες, σε περίπτωση που καταφέρουν τελικά να εξασφαλίσουν έστω κι αυτές τις λίγες τις προσκλήσεις, θα κινδυνέψουν. Υπάρχει η περίπτωση να βρεθούν μέσα σε ένα μεγάλο πλήθος φιλάθλων του Ολυμπιακού».

Για τις μαρτυρίες ότι δεν υπάρχουν προσκλήσεις για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Όντως μάθαμε πως δεν υπήρχαν προσκλήσεις, ενώ ο κόσμος μας δεν πήγε με διακριτικά ώστε να στοχοποιηθούν. Μόλις εμφανίστηκαν τα παιδιά από τον σύνδεσμο της Ρόδου, τους ενημέρωσαν πως έχουν τελειώσει οι προσκλήσεις. Συγκεκριμένα τους είπαν πως οι προεγγραφές έχουν ολοκληρωθεί, για να έχει εξαντληθεί η χωρητικότητα του γηπέδου.

Για το τι σκοπεύει να κάνει το ΤΑΠ ΠΑΟΚ: «Δεν υπάρχουν πολλά που μπορείς να κάνεις. Εμείς είχαμε ενημερώσει εδώ και καιρό την ΕΟΠΕ για το τι πρόκειται να συμβεί σε μία περιοχή με έντονη την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού. Εμείς προτίναμε να δωθεί ένα κομμάτι των προσκλήσεων στη Θεσσαλονίκη και ένα άλλο στην Αθήνα και επίσης να κρατηθούν κάποιες προσκλήσεις για την ασφάλεια του χώρου. Η ΕΟΠΕ αποφάσισε να μοιράσει τις προσκλήσεις σε συγκεκριμένα σημεία της Ρόδου και έτσι φτάσαμε σε αυτό φιάσκο, το οποίο αυτή τη στιγμή δείχνει ότι έχει γίνει προεγγραφή έχει χωρίς την παρουσία φυσικών προσώπων, ενώ οι προσκλήσεις μοιράστηκαν στους τοπικούς συνδέσμους.

Για το αν υπάρχει περίπτωση να δούμε οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο γήπεδο: «Είναι πολύ πιθανό αυτό το σενάριο, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη δούμε φιλάθλους του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή. Εμείς δεν γίνεται να μη κατέβουμε γιατί η ποινή θα είναι εξοντωτική, όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι αντίδρασεις, ακόμα και εντός του αγωνιστικού χώρου».