Απάντηση σε Ολυμπιακό και… ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός έβγαλε μια ανακοίνωση σήμερα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και την ήττα του στον ημιτελικού του κυπέλλου στη Ρόδο κι αυτή η ανακοίνωση δεν θα μείνει χωρίς απάντηση.

“Σήμερα γιορτάζουμε, αύριο θα το δούμε. Τίποτα δεν θα μείνει αναπάντητο. Έχουμε σούπερ ομάδα κι αυτό είναι απόρροια συντονισμένης δουλειάς, έχουμε 1.200 διαρκείας, άλλοι δεν έχουν 1.200 διαρκείας ούτε στο ποδόσφαιρο. Το κύπελλο ανήκει σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Είναι μία δυνατή οικογένεια, με τον Θανάση Κατσαρή στην κεφαλή, τον Ιβάν Σαββίδη να βοηθά όλα τα τμήματα κι όποτε χρειάζεται είναι δίπλα μας. Οτιδήποτε φέρει το έμβλημα του ΠΑΟΚ, του αρέσει” είπε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ARENA FM.

Ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στα ποδοσφαιρικά θέματα…

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη : “Το περίεργο θα ήταν να είναι με ανοιχτές τις πόρτες το παιχνίδι! Από τα 15 παιχνίδια στην Τούμπα, τα 10 είναι κεκλεισμένων των θυρών. Ο κόσμος δεν μπόρεσε, δυστυχώς, να δει αυτή τη μπαλάρα που παίζει φέτος ο ΠΑΟΚ. Όλοι παραδέχονται ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα”

Για την έφεση : “Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, γιατί έχουμε απόλυτο δίκιο! Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, θα είχε ήδη βγει απόφαση, που θα δικαίωνε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει πίσω και τους βαθμούς και να πάρει το παιχνίδι με την ΑΕΚ”.

Για τον τελικό : “Από Δευτέρα θα μιλήσουμε για να πάμε έτοιμοι την Τετάρτη στη σύσκεψη. Στα μάτια όλου του κόσμου, ο ΠΑΟΚ αν κερδίσει τα τρία παιχνίδια θα είναι πρωταθλητής Ελλάδας”.