Μελισσανίδης : “Το διέκοψαν σαν… μάο μάο”!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε δηλώσεις φεύγοντας από το ΟΑΚΑ, χαρακτήρισε άξια πρωταθλήτρια την ΑΕΚ και μίλησε και για… μάο μάο και ανθρωποφάγους!

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για τη φιέστα : «Τα 24 χρόνια ήταν πολλά. Το άξιζε αυτή η ομάδα. Γι’ αυτό το ποδόσφαιρο παίζαμε όλο το χρόνο. Περιμέναμε το πρώτο στο γήπεδο μας, αλλά το πήραμε πιο νωρίς. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαστε χαρούμενοι και ο κόσμος άξιζε την χαρά αυτή. Από όλη την Ελλάδα ήρθαν για τα παιδιά αυτά».

Σε ερώτηση για την ανανέωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου επισήμανε: «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει δεν θα τα λέμε στις τηλεοράσεις».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος όταν ανέλαβε την Ένωση στην Γ’ Eθνική: «Δικαιωμένα είναι τα παιδιά και ο προπονητής για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά. Το πήραμε δίκαια και το αξίζαμε. Αλλά έχουμε έναν τίτλο ακόμη. Πρέπει να διεκδικήσουμε και το Κύπελλο».

Για τις δικαστικές εκκρεμότητες: «Αστεία πράγματα μετά από 30-40 μέρες να μην υπάρχει απόφαση. Εμείς μπήκαμε να παίξουμε μπάλα και το διακόψανε. Αυτά μόνο οι μάο – μάο. Μόνο μάο-μάο κι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά. Αν είναι μάο-μάο ας τολμήσουν»

.