«Τέχνασμα του Ολυμπιακού τα αντιεθνικά»

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος και την παρουσία οπαδών του Ολυμπιακού στον ημιτελικό, μίλησε ο αντιπρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Κώστας Παισιάδης.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Metropolis: 

Για τη στάση του στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό:

«Το βασικό είναι ότι πρέπει να γνωρίζεις τι γίνεται με την προκήρυξη του κανονισμού, που είναι ένα σημαντικό όπλο στα χέρια κάθε παράγοντα. Οι νίκες και οι επιτυχίες είναι των αθλητών εμείς κάνουμε ότι χρειάζεται για να τους διαφυλάξουμε. Κάνουμε ότι μπορούμε για να υπάρχει ισόνομη και ισότιμη κατάσταση για τις δύο ομάδες. Δεν μπορούν να έχουν διαφορετικά προνόμια σε σχέση με τον Ολυμπιακό».

Συνέχισε:

«Ο Ολυμπιακός πήγε να χρησιμοποιήσει το τέχνασμα αυτό. Εμείς του δώσαμε την ευκαιρία. Μόλις το ματς άρχισε να γέρνει υπέρ του ΠΑΟΚ άρχισαν τα αντιεθνικά για να μας σπρώξουν να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε. Εγώ εκεί τους είπα ότι θα πάρουμε την νίκη και μετά θα φύγουμε. Φάνηκε καθαρά γιατί όταν φάνηκε ότι το ματς γέρνει στο ΠΑΟΚ από θέμα τακτικής και δύναμης άρχισαν τα αντεθνικά συνθήματα. Ξέρανε και οι ίδιοι ότι τα αντεθνικά συνθήματα ήταν ο λόγος που θα μπορούσαμε να αποχωρήσουμε. Είπαμε θα πάμε για το κύπελλο και θα φύγουμε για το κύπελλο».

Για το πριμ της ομάδας:

«Το πριμ είναι καθορισμένο από την αρχή της χρονιάς. Είναι δεδομένα τα πριμ εδώ και κάποια χρόνια που κάνει πρωταθλητισμό η ομάδα».