Τα «θέλω» του Λίνο και ο ηγέτης Γκαρσία!

Δηλώσεις κατά την παραλαβή του βραβείου “Πλάτων Φορόπουλος” έκανε ο Λίνο, ο οποίος τόνισε ότι πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα: “Εγώ θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ και απ’ όσο ξέρω θέλει και η ομάδα. Δε θεωρώ ότι έχουμε πολλά να συζητήσουμε και ευελπιστώ να κλείσει θετικά το θέμα”.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: “Κάθε χρόνο είναι πιο δύσκολο και για μένα να παίζω τόσα παιχνίδια. Ελπίζω του χρόνου να παίξω τα ίδια και με την ίδια απόδοση, γιατί όσο περνούν τα χρόνια τα πόδια “βαραίνουν”. Χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία. Ελπίζω φέτος να κάνω μια καλύτερη προετοιμασία, για να είμαι σε καλύτερη κατάσταση”.

Για το τι περίμενε από τη φετινή χρονιά: “Ήθελα περισσότερα. Ήθελα έναν τίτλο. Φτάσαμε κοντά, αλλά δεν τα καταφέραμε στον τελικό. Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου τον Γιώργο Γεωργιάδη γιατί ήταν πολύ δύσκολο το έργο του να αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας σε 2 μήνες”.

Για τα όσα… εξωαγωνιστικά αντιμετώπισε φέτος ο ΠΑΟΚ: “Ο ΠΑΟΚ δεν αγωνίζεται μόνο εντός γηπέδου. Πρέπει να αντιμετωπίσει και πολλά… εξωαγωνιστικά θέματα και άπαντες το κατάλαβαν αυτό φέτος”.

Για τον Ιβάν Σαββίδη: “Θέλαμε τίτλο για τον Σαββίδη, τον οποίο ευχαριστούμε για όσα μας έχει προσφέρει. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για την ομάδα πλέον, με μεγαλύτερη οικονομική άνεση”.

Τέλος ερωτήθηκε για τον Πάμπλο Γκαρσία, για τον οποίο τόνισε: “Θα βοηθούσε ο Γκαρσία, γιατί έχει μια ηγετική μορφή και θα ήταν πολύ χρήσιμος στον ΠΑΟΚ”.