Αναστασίου: «Ήταν άδικο το -3…»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι η αφαίρεση τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ, ήταν άδικο για τους παίκτες του και την προσπάθειά τους όλη τη χρονιά. Όταν ρωτήθηκε για το θέμα τόνισε: «Γι’ αυτό δεν αποφασίσαμε εμείς, νομίζω πως είναι εύκολο να πούμε αν είναι δίκαιο ή άδικο. Είναι άδικο βέβαια για τους παίκτες, η προσπάθεια τους πρέπει να κρίνεται μέσα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, όλοι οι οπαδοί οφείλουν να σέβονται την ομάδα, αν σεβόμαστε την ομάδα που υποστηρίζουμε το ποδόσφαιρο θα δει καλύτερες ημέρες»

Για το εάν του φαίνεται φυσιολογικό να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από μία ομάδα στα πλέι οφ: «Πολλά πράγματα δεν μου φαίνονται φυσιολογικά αλλά πρέπει να τα δεχτώ ή να πάρω τον νόμο στα χέρια μου»

Για την έλλειψη ανταγωνισμού στο φετινό πρωτάθλημα: «Νομίζω ότι δεν μας τιμάει σαν χώρα να έχει ξεκαθαρίσει ο πρωταθλητής από τον Νοέμβριο. Η κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάξει πως θα γίνει καλύτερη και οι αρμόδιοι να κοιτάξουν να είναι υψηλός ο ανταγωνισμός. Εμείς θέλουμε την επόμενη χρονιά να είμαστε στους στόχους που θα θέσουμε στην αρχή της σεζόν»

Ξεκίνησε φυσικά αναφερόμενος στο παιχνίδι, αλλά και στην διαδικασία των πλέι οφ: «Μετά από μία δύσκολη διαδικασία και για τις δύο ομάδες εμείς ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Προτιμήσαμε νέα παιδιά αλλά η φιλοσοφία μας ήταν να κερδίσουμε. Χάσαμε ευκαιρίες και σε αυτό το επίπεδο δεν επιτρέπεται, ειδικά με την ποιότητα που έχουμε εμείς μπροστά. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να σκοράρει και κέρδισε. Ηταν μια καλή χρονιά για την ομάδα μου αν αναλογιστεί κανείς πως ξεκινήσαμε και πως τελειώσαμε».

Για τον προγραμματισμό ενόψει της νέας σεζόν: «Την Δευτέρα θα γίνει μία συνάντηση με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και εκεί θα συζητηθούν κάποια πράγματα»