Έξαλλος ο Καλαϊτζίδης

«Επίθεση» στον διαιτητή του παιχνιδιού, Πουλημά, έκανε μετά την ήττα από την Δόξα στην Δράμα ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχουνε κάποιοι κανόνες που ορίζουν και τις αποφάσεις για να μπορεί να πληρεί τις προϋποθέσεις για να τελεστεί με ασφάλεια ένας αγώνας. Εκτίμηση μου είναι ότι σήμερα κάποιοι παίξανε με τη νοημοσύνη μας, σε έναν αγώνα όπου ο Απόλλων στον μεγαλύτερο του χρόνο ήταν κυρίαρχος. Μέσα από τις μεθόδους που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα, κατάφερε να δημιουργήσει με την κατοχή της μπάλας, να ελέγχει και ορίζει τον ρυθμό του αγώνα. Δημιουργήσαμε αυτή την αγωνιστική εικόνα που προείπα.

Με ενοχλεί πολύ να βλέπω τους ανθρώπους που θα έπρεπε να απονείμουν δικαιοσύνη, οι εννέα στις δέκα αποφάσεις τους να μας φέρουν αντίθετους. Νομίζω ότι ο πιο ασφαλής δρόμος για να αλλάξει το ποδόσφαιρο είναι να απονέμεται δικαιοσύνη στους αγώνες. Εκεί ο καθένας εισπράττει αυτό που δικαιούται αγωνιστικά.

Για άλλον έναν αγώνα το δικό μου νοητικό επίπεδο δεν βρίσκει λογική εξήγηση για τις αποφάσεις που πάρθηκαν για αυτόν τον αγώνα. Για μένα ισχύει το «Φρέαρ εστί βαθύ και άντλημα ουκ έχω», υπό την έννοια όπου δεν μπορώ να αντιληφθώ τη νοημοσύνη και τον τρόπο που επιλέγουν, ποιος είναι ο λογισμός των ανθρώπων που παίρνουν κάποιες αποφάσεις, αλλά εκείνο που με ενοχλεί πιο πολύ είναι να αισθάνομαι ότι παίζουν με την νοημοσύνη μας. Δεν ξέρω γιατί. Δεν γνωρίζω γιατί. Αυτοί νιώθουν ασφάλεια στο χώρο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Αυτοί που ευαγγελίζονται την αλλαγή στο ποδόσφαιρο μας, προτείνω, η πρώτη τους ματιά να πέσει σε αυτούς που παίρνουν αποφάσεις για την τέλεση του αγώνα.

Ευχαριστώ. Δεν απαντώ σε καμία ερώτηση».